• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Ambitie
 • AC van Egmond Familiedagen: Een week voor jong en oud

  Een belangrijk hoogtepunt voor leden en trouwe aanhangers van Valken ’68 zijn de AC van Egmond Familiedagen. Dit jaar beginnen de Familiedagen op vrijdag 31 mei en eindigen ze met de slotdag op zaterdag 8 juni. Het belooft wederom een week vol topentertainment te worden voor zowel jong als oud. Bovendien zijn de weergoden ons vaak zeer goed gezind. Alle ingrediënten voor een geweldige week zijn wederom aanwezig, mede mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsor, AC van Egmond.

  Het programma van de AC van Egmond Familiedagen is als volgt:

  31 mei (vrijdag): Ouder/kind voetbal (bovenbouw)

  Een uitgelezen kans om de band tussen ouders en kinderen te versterken door middel van sport. In een competitieve sfeer krijg je eindelijk de kans om je vader of moeder eens flink met een panna te verrassen.

  1 juni (zaterdag): Ouder/kind voetbal (onderbouw)

  Ook benieuwd of je ouders echt zo goed kunnen voetballen als ze altijd hebben beweerd? Ontdek het tijdens het ouder/kind voetbal en bewijs dat jouw trucjes beter zijn dan die van papa of mama.

  1 juni (zaterdag): 7 tegen 7 toernooi (afsluitend met dj en zanger)

  Al jaren niet meer gevoetbald, maar genoeg vrienden om een team te vormen? Of sta je nog wekelijks op het veld en wil je die bokaal pakken? Neem deel aan het vriendschappelijke 7 tegen 7 toernooi (ook voor bovenbouw). Meedoen is belangrijker dan winnen, en we sluiten af met live entertainment.

  5 juni (woensdag): Tribunebingo

  Woensdagmiddag is er een leuke tribunebingo voor de jeugd. Verdere informatie volgt snel.

  6 juni (donderdag): Bingo

  Al jaren een van de headliners van de Familiedagen. Vaak binnen de kortste keren stijf uitverkocht en een garantie voor amusement, met kans op mooie prijzen!

  7 juni (vrijdag): Pub/Valkenquiz

  De laatste vrijdag belooft weer een spannende avond te worden. Onze quizmaster is zich al aan het voorbereiden en bij valsspelers kent hij geen genade. Het is tijd voor spanning en plezier na de bingo!

  8 juni (zaterdag): Slotdag

  Dé dag waar het allemaal om draait. Een vol programma met voor elk wat wils. Iedereen is van harte welkom om de sfeer te komen proeven en eventueel kennis te maken met Valken ’68.

  Wij zien jullie graag tijdens de AC van Egmond Familiedagen. Tot dan!