Voorbeschouwing Valken’68 – VDL, zaterdag 26 november 14.30 uur Wedstrijdsponsor: Vink Systemen BV

Voorbeschouwing Valken’68 – VDL, zaterdag 26 november 14.30 uur Wedstrijdsponsor: Vink Systemen BV

VDL uit Maassluis is voor Valken’68 geen onbekende tegenstander. VDL is al vijf seizoenen lang te karakteriseren als een constant presterende middenmoter in de tweede klasse. In het seizoen 2013-2014, het jaar dat Valken kampioen werd in de tweede klasse, won Valken beide laatst gespeelde wedstrijden tegen VDL. Thuis met 1-0 en uit met 1-3. Na twee seizoenen elkaar niet meer te hebben ontmoet, vanmiddag dus weer ouderwets een wedstrijd tussen Valken en VDL in de tweede klasse.

VDL is deze competitie slecht gestart. In de eerste van 8 wedstrijden werden slechts 6 punten verzameld. Gebrek aan scorend vermogen was mogelijk één van de oorzaken. In de eerste twee wedstrijden van de tweede periode lijkt daar een kentering in te zijn gekomen. De uitwedstrijd tegen Lyra ging weliswaar met 3-2 verloren, maar in de laatste wedstrijd werd met 2-1 gewonnen van koploper Te Werve. In de laatste twee wedstrijden dus 4 doelpunten gescoord en drie punten. De weg omhoog lijkt te worden ingezet..

Valken’68 kende tot nu toe een wisselvallig seizoen. Goede wedstrijden met een goed resultaat, o.a tegen DSO, Honselersdijk, Soccer Boys en UVS, werden afgewisseld met goede wedstrijden met een slecht resultaat, o.a HVC’10 en Te Werve. Een offday tegen Kethel Spaland en de laatste wedstrijd uit tegen DoCoS weer een prima wedstrijd met een prima resultaat. Valken staat nu op de zesde plaats met 16 punten uit tien wedstrijden en zal de laatste drie wedstrijden voor de winterstop moeten winnen om aansluiting te houden/krijgen met de top drie Te Werve, RCL en DSO.

Lars van Bommel en Marc Langeveld zijn helaas nog voor langere tijd  uitgeschakeld, Artjan van der Plas lijkt op de weg terug. Maar met de terugkeer van de geschorste Arjan Haasnoot en de van een blessure terugkerende Peter de Best lijkt trainer Arie van Duijn weer wat ruimer in zijn keuzes te zitten betreffende de komende wedstrijd.

dia14Wedstrijdsponsor deze middag is Vink Systemen BV. Werken in schone lucht. Produceren in een optimaal klimaat. Vink Systemen ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt uw luchtdistributiesysteem op maat. Al 45 jaar een betrouwbare partner in vele markten

By |2017-10-16T22:04:15+00:00november 21st, 2016|oud, Voorbeschouwing|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: