Voorbeschouwing Valken’68 – UVS, zaterdag 18 maart 14.30 uur. Wedstrijdsponsor: Confianza accountants

Voorbeschouwing Valken’68 – UVS, zaterdag 18 maart 14.30 uur. Wedstrijdsponsor: Confianza accountants

Wie loopt straks met Toos en Roos de polonaise?

UVS (Uit Vriendschap Saam) is zeker geen onbekende van Valken’68 In 1996 werd Valken in de beslissingswedstrijd tegen UVS 1 (zaterdag) kampioen en promoveerde naar de derde klasse. De wedstrijd vanmiddag is bij uitstek de gelegenheid om middels een reünie van de lichting 1996 de mooie verhalen van toen weer eens uit de oude doos te halen.

Na het seizoen 2013/2014 besloot UVS de focus van het eerste elftal te verleggen van de zondag naar de zaterdag. Dit is het eerste team van UVS op zaterdag zeker ten goede gekomen. Speelde men in 2013/2014 nog in de vierde klasse, momenteel speelt UVS al voor het tweede jaar in de tweede klasse. Vorig seizoen sloot UVS het eerste jaar in de tweede klasse af met een keurige zevende plaats. Dit jaar gaat het wat moeizamer. De zwakke start in de eerste periode, vijf punten uit acht duels is daar debet aan. De tweede periode was aanzienlijk beter met 13 punten uit 9 duels. Desondanks staat UVS op dit moment 12 met 18 punten en zijn er wat extra punten nodig uit de laatste 8 duels om uit de degradatiezorgen te raken..

De laatste thuiswedstrijd van UVS thuis tegen koploper Te Werve eindigde in 2-3 verlies. Na een 0-2 achterstand wist UVS knap terug te komen tot 2-2. Zoals vaker deze competitie ging Te Werve er in de laatste minuten toch nog met de drie punten aan de haal door de winnende 2-3 te scoren. Een gelijkspel leek meer op zijn plaats.

Uit de laatste vijf wedstrijden wist Valken 7 punten te vergaren. Dit maskeert echter het feit dat in de laatste drie wedstrijden maar 1 puntje werd gepakt. Valken lijkt na het behalen van de tweede periodetitel dus in een dip te zitten. De vraag is of dit tijdelijk was of dat dit nog langer gaat duren. Aan inzet leek het de laatste twee wedstrijden niet te ontbreken. De verloren wedstrijd tegen SV Honselersdijk werd voornamelijk veroorzaakt door persoonlijke fouten en opbouwend verkeerde keuzes in de eerste helft. De verleden week verloren wedstrijd tegen Kethel Spaland was anders. Na de 0-1 voorsprong leek het vertrouwen op een goede afloop uit de ploeg te sluipen. Misschien wel door het niet meedoen van vaste waarde Erwin de Ridder en het uitvallen van de geblesseerde Stefan van der Plas. Teveel gedwongen wisselingen op het middenveld deden de ploeg geen goed. Of deze middag Valken de draad weer weet op te pakken is dus de vraag.

Voor beide ploegen zijn de belangen deze middag dus groot. Beide willen het tij keren. UVS wil weg uit de degradatiezone en Valken wil met een overwinning weer aansluiting krijgen bij de kopgroep.

Namens het Valken’68 bestuur wensen wij beide teams veel succes, plezier en een sportieve strijd toe deze middag en hopen op een spannende pot voetbal. Na afloop is er in ieder geval een geweldig “after party” waarbij Toos en Roos ervoor zullen zorgen dat u in opperbeste stemming huiswaarts kan keren.

Eruit halen wat erin zit

Voor onze klanten proberen wij eruit te halen wat erin zit. Altijd. Met deskundige en onafhankelijke adviezen op financieel, (bedrijfs)economisch en fiscaal gebied. En door een groot deel van onze dienstverlening online aan te bieden via Confianza Online. Zo ondersteunen wij onze klanten bij hun bedrijfsvoering, en helpen we om de kansen die er op hun markt zijn, optimaal te benutten.

By |2017-10-16T22:04:14+00:00maart 14th, 2017|oud, Voorbeschouwing|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: