Voorbeschouwing Valken’68 – TAVV, zaterdag 1 december 14.30 uur. Wedstrijdsponsor Emiel Timmer- en Onderhoudsbedrijf

Voorbeschouwing Valken’68 – TAVV, zaterdag 1 december 14.30 uur. Wedstrijdsponsor Emiel Timmer- en Onderhoudsbedrijf

Aanstaande zaterdag 1 december speelt Valken’68 thuis tegen TAVV. TAVV is geen onbekende voor Valken’68. Gedurende de afgelopen 5 seizoenen zaten we echter maar twee seizoenen bij elkaar in de competitie. TAVV speelde alle vijf seizoenen in de tweede klasse en Valken’68 maar drie (twee seizoenen eerste klasse). Daarnaast was TAVV ook nog een keertje ingedeeld in West I in plaats van West II. Vorig seizoen wist Valken’68 thuis op 28 oktober 2017 met 4-0 te winnen, de uitwedstrijd op 17 maart 2018 werd ook door Valken in een ijzige kou gewonnen met 2-3. In het vorige seizoen ontsnapte TAVV op het allerlaatste moment aan het spelen van degradatiewedstrijden. Lugdunum werd de laatste wedstrijddag ingehaald en geklopt op doelsaldo.

TAVV staat momenteel laatste ofwel 14emet 5 punten uit negen wedstrijden. Opmerkelijk was de goede start van het seizoen op 22 september thuis. Er werd met 3-2 gewonnen van Te Werve. Tot nu toe is dat de enige winstpartij geweest dit seizoen. De overige twee punten komen uit gelijke spelen thuis tegen HVC’10 en uit tegen VELO. De laatste drie wedstrijden (CVV Berkel thuis, SC Monster uit en DSO thuis) gingen voor TAVV helaas verloren. Als verklaring voor de magere resultaten tot nu toe wordt gegeven dat TAVV dit seizoen een smalle selectie heeft en als ze door blessures ook nog een aantal basisspelers moeten missen, is dat direct merkbaar. Aan het lijstje met gekwetsten kon deze week Nick Straver (gekneusde ribben) worden toegevoegd , terwijl Donny van der Neut tegen DSO opnieuw met een hamstringblessure voortijdig naar de kantmoest.         


Valken’68 is deze competitie “slecht” gestart. Met 0 punten uit de eerste drie wedstrijden. Na een goede winstpartij tegen SVC’08 werden er nog 6 punten, 1 keer winst 3 keer gelijk en 1 keer verlies, bij elkaar gesprokkeld. Het hadden er negen kunnen zijn als Marc Langeveld in de voorlaatste uitwedstrijd bij RCL zich had kunnen beheersen en zich niet had laten verleiden om te applaudisseren voor de getoonde gele kaart.

Verleden week speelde Valken een prima pot in de uitwedstrijd tegen Te Werve. Er waren zeker kansen om de 0-1 op te hogen tot 0-2. Helaas kreeg Valken in de 90eminuut het deksel op de neus toen Te Werve één van de weinige kansen alsnog benutte (1-1).

Met een 12eplaats wordt het net als TAVV ook voor Valken’68 tijd om weer eens een winstpartij te boeken.

Na afloop van de wedstrijd kunnen allen zich in ieder geval laten verwennen in de kantine. Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter trekt DJ Arie van Rooijen alle registers weer open.

By |2018-12-02T17:47:20+00:00november 27th, 2018|oud, Voorbeschouwing|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: