Voorbeschouwing Valken’68 – SV Nootdorp. Zaterdag 23 april 14.30 uur op ’t Duyfrak.

Voorbeschouwing Valken’68 – SV Nootdorp. Zaterdag 23 april 14.30 uur op ’t Duyfrak.

Zaterdag 23 april speelt Valken’68 thuis tegen SV Nootdorp. SV Nootdorp is momenteel de koploper in de eerste klasse B van district West II. Zij wordt echter op de hielen gevolgd door drie ploegen die maar een punt achterstand hebben, te weten: Argon, FC’s Gravenzande en Zwaluwen’30. Met nog vier wedstrijden te gaan is het zeker nog geen uitgemaakte zaak wie er met de kampioensschaal vandoor gaat. Zeker nu FC’s Gravenzande op stoom lijkt te zijn gekomen door uit de laatste 5 wedstrijden de volle 15 punten te pakken. Argon en SV Nootdorp pakten er respectievelijk maar 9 en 8. Toch lijkt Nootdorp na de commotie rondom de thuiswedstijd tegen Argon (3-3) weer het ritme te hebben gevonden. De laatste twee wedstrijden werd er gewonnen van Forum Sport en WV-HEDW.

Valken’68 doet het na de winterstop duidelijk beter dan voor de winterstop. De eerste dertien wedstrijden voor de winterstop werden er maar 10 punten behaald. Uit de 9 wedstrijden na de winterstop 15. Toch is nog te vroeg om te juichen. Makkelijk puntverlies tegen RAKV Volendam en het weggeven van de zege tegen Vitesse Delft maken duidelijk dat Valken’68 nog steeds in de gevarenzone zit. Om promotie/degradatie wedstrijden te ontlopen zullen er zeker zes punten moeten worden behaald in de laatste vier wedstrijden. Het gat naar een directe degradatieplaats bedraagt ook nog steeds maar vijf punten. Alles is mogelijk. Ging de uitwedstrijd tegen SV Nootdorp kansloos met 3-0 voor Valken verloren, deze middag zal Valken uit een ander vaatje moeten tappen.

Vanmiddag is het voor beide ploegen dus een cruciaal duel. Voor de één aan- of afhaken in de strijd om het kampioenschap, voor de ander in de strijd voor handhaving in de eerste klasse B van district West II. De Valken trainers Arie van Duijn en Jaco van Staalduinen kunnen deze middag over een vrijwel voltallige selectie beschikken.

By |2017-02-07T18:10:24+00:00april 20th, 2016|oud, Voorbeschouwing|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: