Voorbeschouwing Valken’68 – Sportclub Monster, zaterdag 10 december 14.30 uur. Wedstrijdsponsor: WBE groen is de basis

Voorbeschouwing Valken’68 – Sportclub Monster, zaterdag 10 december 14.30 uur. Wedstrijdsponsor: WBE groen is de basis

Sportclub Monster is voor Valken’68 geen onbekende tegenstander. Zij is al vijf seizoenen lang te karakteriseren als een constant presterende middenmoter in de tweede klasse. In het seizoen 2013-2014, het jaar dat Valken kampioen werd in de tweede klasse, was Sportclub Monster één van de weinige clubs die veel punten pakte tegen Valken’68. De uitwedstrijd in Monster eindigde in 1-1. Thuis werd door Valken verloren met 2-3 . Na twee seizoenen elkaar niet meer te hebben ontmoet, vanmiddag dus weer ouderwets een wedstrijd tussen Valken en Sportclub Monster in de tweede klasse.

Sportclub Monster lijkt ook deze competitie weer de rol van middenmoter te gaan vervullen. Met 3 winstpartijen, 4 keer verlies en vijf maal gelijkspel, kan worden geconcludeerd dat Sportclub Monster een stugge tegenstander is. Van de laatste vijf wedstrijden werd de eerste nog gewonnen tegen UVS, daarna drie keer gelijk gespeeld tegen o.a. sterke tegenstanders als DoCoS en HVC’10 en verleden week werd er een zwakke prestatie geleverd door met 0-1 te verliezen van het lager geklasseerde Soccer Boys. De 0-1 kwam tot stand na een slechte uittrap van de keeper. Er was wel inzet maar het voetbal was niet goed genoeg om de 0-1 achterstand om te buigen.

Valken’68 kende tot voor kort een wisselvallig seizoen. De laatste weken echter lijkt Valken de weg omhoog te hebben gevonden en door puntverlies van de concurrenten weer aansluiting te krijgen bij de top. Na de 0-3 winst bij DoCoS, werd er thuis met 3-0 gewonnen van VDL en de laatste wedstrijd werd er met 2-4 gewonnen van Lyra uit. De laatste wedstrijd was onder andere door het slechte veld qua voetbal niet om over naar huis te schrijven, maar de overwinning was zeker verdiend. Vandaag dus de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. Met wedstrijden als CWO-DoCoS en DSO-RCL op het programma kan Valken bij winst mogelijk goede zaken doen. Voor de tweede periodetitel zijn DoCoS, CWO en DSO voorlopig de directe concurrenten van het in de tweede periode leidende Valken.

Na afloop is er een optreden van de Pianoman. Dus Sing us a song….. or Sing Along

imagesWBE is gevestigd te FloraHolland in Naaldwijk en Rijnsburg Zij importeren en exporteren een zeer breed assortiment decoratiegroen. WBE is sinds de oprichting in 1977 uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 60 medewerkers. Zij zorgen ervoor dat, ook in tijden van schaarste, de klanten kunnen worden bediend met een ruim assortiment kwaliteitsproducten. Persoonlijk contact met zowel de toeleveranciers als met de klanten is de kracht van WBE Rijnsburg.

By |2017-10-16T22:04:15+00:00december 6th, 2016|oud, Voorbeschouwing|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: