Voorbeschouwing Valken’68 – SC Monster, zaterdag 16 maart 2019, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdsponsor: WBE (Groen is de basis).

Voorbeschouwing Valken’68 – SC Monster, zaterdag 16 maart 2019, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdsponsor: WBE (Groen is de basis).

Zaterdag 16 maart speelt Valken’68 thuis tegen SC Monster. SC Monster is een oude bekende voor Valken’68. De laatste wedstrijd tegen SC Monster dateert van 27 oktober 2018. Uit op het sportpark Polanen won een dominerend Valken’68 met 0-3.

Met uitzondering van het seizoen 2017- 2018 speelt SC Monster al jaren in de tweede klasse C van district West II. In het seizoen 2017- 2018 zat SC Monster een jaartje in de derde klasse, maar wist middels het kampioenschap direct weer terug te promoveren.

Zowel SC Monster als Valken’68 zijn momenteel terug te vinden in de onderste regionen van de ranglijst. Het gat naar de nummer 4 en 5 op de ranglijst is echter opmerkelijk klein. Voor Valken’68 bedraagt het gat maar 3 punten, voor SC Monster 8 punten. Er is dus nog van alles mogelijk in deze klasse met nog 8 wedstrijden te gaan.

De laatste wedstrijden van SC Monster geven duidelijk aan hoe gek het kan lopen in deze competitie. Tegen koploper Voorschoten’97 en middenmoter RCL werd gelijk gespeeld. En tegen het lager geplaatste Soccer Boys en rode lantaarndrager TAVV werd daarna verloren. De laatste wedstrijd van SV Monster tegen Soccer Boys was een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft was SC Monster de bovenliggende partij, maar wist niet tot scoren te komen. De tweede helft was voor Soccer Boys, die middels de snelle Van den Bosch op een 0-2 voorsprong wist te komen. De 1-2 einduitslag kwam vlak voor het einde op het bord.

Valken’68 lijkt door de winst op CVV Berkel uit (0-1) ogenschijnlijk in een iets rustiger vaarwater te zijn gekomen. Onder zeer slechte weersomstandigheden wist Valken’68 verleden week wat gelukkig maar verdiend de drie punten mee te nemen. Winst vanmiddag op Soccer Boys zou het gat men SC Monster, de nummer 12 op de ranglijst, vergroten naar een voorlopige veilige 8 punten voorsprong. Winst voor SC Monster zou echter betekenen dat het gat met SC Monster slinkt naar maar 2 punten. De degradatiezone komt dan voor Valken’68 weer erg dichtbij. De belangen zijn dus voor beide partijen groot deze middag.

Na de wedstrijd kan er natuurlijk weer ouderwets worden genoten van de “Amsterdamse Avond”. Onder het genot van een hapje en een drankje tezamen met uw voetbalvrienden luisteren en meedeinen op de livemuziek verzorgd door Martijn Stam

Wedstrijdsponsor deze middag is WBE.

WBE importeert decoratiegroen vanuit de hele wereld. WBE is, sinds de oprichting in 1977, uitgegroeid tot een bedr­ijf met meer dan 60 medewerkers, verdeeld over twee locaties: bloemenveiling FloraHolland Westland en FloraHolland R­ijnsburg. Vanuit hun locaties op bloemenveiling FloraHolland in Naaldwijk (Westland) en bloemenveiling FloraHolland in Rijnsburg leveren ze hun expertise en producten aan handelaren, bloemisten en tuincentra in binnen- en buitenland.

WBE Westland is onderdeel van de WBE Groep. Samen met zes zusterondernemingen leveren we een totaalpakket aan sierteeltproducten. Kwaliteit en samenwerking, zowel in de producten als in de dienstverlening, zijn vanaf de oprichting de rode draad binnen WBE. Wat dit voor u als klant voor voordelen heeft? Zij kunnen, gezamenlijk met de partnerbedrijven in de WBE Groep, rekenen op een professionele IT-afdeling en dankzij inkoopvoordelen kunnen ze een zeer ruim assortiment kwaliteitsproducten aanbieden, ook in tijden van schaarste.

Het is niet voor niets dat WBE Groep zich marktleider in het decoratiegroen mag noemen!

Klik hier voor meer informatie over WBE

By |2019-03-16T23:14:39+00:00maart 13th, 2019|oud, Voorbeschouwing|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: