Voorbeschouwing Valken’68 – RCL, zaterdag 2 februari 2019, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdsponsor: Confianza accountants

Voorbeschouwing Valken’68 – RCL, zaterdag 2 februari 2019, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdsponsor: Confianza accountants

Zaterdag 2 februari 2019 speelt Valken’68 1 thuis tegen RCL. RCL is een oude bekende voor Valken’68. De laatste wedstrijd tegen RCL dateert van 17 november 2018. Uit op het sportpark de Bloemerd verloor een aanvankelijk dominerend en op 0-1 voorsprong komend Valken’68 met 2-1 van RCL. De wedstrijd kantelde vlak voor rust na het wegzenden (tweede onnodige gele kaart) van middenvelder Marc Langeveld van Valken’68.

In het seizoen 2013/2014 degradeerde RCL van de eerste naar de tweede klasse en speelt sindsdien, voor het vijfde jaar alweer dus, in de tweede klasse van district West II. Het afgelopen seizoen eindigde RCL bovenaan in het rechterrijtje met een 10eplaats. Momenteel staat RCL op de achtste plaats met 17 punten uit 13 duels. Met slechts 14 doelpunten voor, weet RCL waar verbetering zal moeten worden geboekt. Valken’68 staat op gelijke hoogte met RCL. Maar omdat het doelsaldo, ook hier is het manco het aantal doelpunten voor, iets beter is staat Valken’68 op de 7eplaats.

Uit de laatste vijf wedstrijden wist RCL 6 punten te halen. Winst op SVC’08 en TAVV.  De wedstrijden tegen Te Werve, HVC’10 en de eerste wedstrijd na de winterstop tegen Voorschoten’97 gingen verloren. Uit tegen koploper Voorschoten’97 werd het 2-0. Volgens Leidenamateurvoetbal was Voorschoten’97 genadig voor het kansloze RCL. De 2-0 was een magere afspiegeling. Weliswaar speelde RCL een betere tweede helft, maar het kwaad was in de eerste helft al geschied. Ontbrekend in de selectie van RCL is Andrew Bontje. De betrouwbare sluitpost tussen de palen heeft een paar weken terug zijn achillespees afgescheurd.

Valken’68 boekte thuis in de eerste wedstrijd na de winterstop een benauwde zege op het fysieke sterke Soccer Boys. Het werd 2-1 op het Duyfrak. Het beter voetballende Valken’68 kwam de eerste helft verdiend op een 2-0 voorsprong. In plaats van verder uit te lopen, liep Chris de Lange, vanmiddag dus geschorst, tegen zijn tweede gele kaart aan in de tweede helft. Met “vrouwen en kinderen eerst” voetbal werd een benauwde 2-1 zege geboekt.

Vanwege het winterse weer, de KNVB had vorige week alle wedstrijden afgelast, werd er afgelopen zaterdag vriendschappelijk gevoetbald tegen Rijnsburgse Boys 2. Doelpunten van Robbert van Delft, Matthijs de Mooij en Marc Langeveld leverde een 3-2 zege op. Verdienstelijk was het debuut in Valken’68 1 van Valken’68 jeugdspelers Wessel de Vries en Pepijn van Duijvenvoorde in deze wedstrijd.

De wedstrijd vanmiddag zal bij winst van één van beide uitwijzen wie van de twee, RCL of Valken’68, voorlopig mag aansluiten bij de middenmoot en wie voorlopig naar de onderkant moet kijken. Na de wedstrijd is er in ieder geval een hartverwarmend optreden van Toos & Roos in de kantine.

Wedstrijdsponsor deze middag is Confianza accountants

Profiel

Confianza Accountants is een middelgroot kantoor op het gebied van accountancy, fiscale en (bedrijfs)economische advisering, administratieve dienstverlening en salarisverwerking. Sinds onze oprichting in 1990 zijn wij flink gegroeid. Ons team van ruim 30 goed opgeleide en ervaren medewerkers is gevestigd in een ruim pand in Katwijk aan den Rijn, op de grens van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Integer en betrouwbaar

Integriteit en betrouwbaarheid zijn onze belangrijkste kernwaarden. Onze accountants werken volgens de regels. Altijd. Wij houden van fair play. We geloven ook in het creëren van kansen voor onze opdrachtgevers. Daarom zijn binnen Confianza Accountants de lijnen kort. Onze accountants en adviseurs werken nauw samen en zoeken voortdurend naar mogelijkheden om onze klanten optimaal te ondersteunen bij hun bedrijfsvoering.

Nuchter, betrokken en persoonlijk

Kenmerkend voor Confianza Accountants is een nuchtere, betrokken werkwijze. Wij streven naar een open relatie met onze klanten. Omdat wij geloven in aandacht. Aandacht voor onze klanten die wij op een professionele en persoonlijke manier adviseren. Aandacht voor ons vakgebied waarbinnen wij alle ontwikkelingen nauw volgen. Zodat wij altijd op het scherpst van de snede kunnen adviseren in het belang van onze klant.

http://www.confianza.nl

By |2019-02-03T14:07:22+00:00januari 30th, 2019|oud, Voorbeschouwing|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: