Voorbeschouwing Valken’68 – Kethel Spaland, zaterdag 5 november 14.30 uur Wedstrijdsponsor: H. Star Bloemengroothandel B.V.

Voorbeschouwing Valken’68 – Kethel Spaland, zaterdag 5 november 14.30 uur Wedstrijdsponsor: H. Star Bloemengroothandel B.V.

Zaterdagmiddag 5 november 2016 Speelt Valken’68 thuis tegen Kethel Spaland, aanvang 14.30 uur.

Kethel Spaland is voor Valken’68 een nieuwe onbekende tegenstander. Zij is als vereniging zowel actief in de zaterdag als de zondagcompetitie. Op zondag wordt met het eerste gespeeld in de derde klasse, op zaterdag wordt na het behalen van het kampioenschap in het seizoen 2014/2015 in de 2e klasse van district West II gespeeld. Vorig jaar eindigde Kethel Spaland zaterdag 1 op de 10e plaats en wist zich daarmee te handhaven. Kethel Spaland is deze competitie slecht gestart. Vorige week werd er met 2-4 verloren van titelkandidaat RCL. Kethel Spaland beëindigde daarmee een slechte eerste periode en staat met 0 punten uit de eerste 9 wedstrijden voorlopig op de laatste plaats.

In de thuiswedstijd tegen RCL stonden de “Kethellappers” al met rust met 0-3 achter. Na rust werd er vol voor de aanval gekozen maar na de 1-3 liep RCL weer uit naar 1-4. Uiteindelijk werd het 2-4. Volgens de “Schiedammer Online” is het door de slechte resultaten vrij onrustig binnen de vereniging. Voorzitter Pim Koning en aanvoerder Tim Lansbergen ontkenden dit gelijk door te stellen dat trainer Raymond Kraaijbeek en zijn staf nog alle vertrouwen hebben en de sfeer goed is.

Valken’68 kreeg vorige week ook de kous op de kop. In een goede uitwedstrijd tegen titelkandidaat en eerste periodekampioen Te Werve ging Valken wederom dit seizoen na een goede wedstrijd huiswaarts met 0 punten. Er werd met 2-1 verloren Vanwege het teleurstellende resultaat, de voordeur voor promotie door een kampioenschap lijkt voorlopig dicht te zijn met een achterstand van 10 en 8 punten op respectievelijk Te Werve en RCL, werd door enkele emotievolle spelers direct naar de wedstrijd ook getwijfeld aan de gekozen speelwijze in het algemeen en na de achteraf ongelukkig uitgevallen wissels.

Voor het standpunt van Trainer Arie van Duijn valt echter ook wat te zeggen. Die tweede had er in de 86e nooit in gemogen. Vrij inkoppen uit een corner met vier verdedigers in de buurt. Iedereen de kop omhoog, de neuzen dezelfde kant op, de rijen sluiten lijkt ook hier het devies. De achterdeur voor promotie via de nacompetitie door het eerst behalen van een periode kampioenschap staat nog wagenwijd open.

bloemengroothandel-star-h-middel-broekweg-3243270-fe-150x135

Wedstrijdsponsor deze middag is H. Star Bloemengroothandel B.V. Dè inkooporganisatie voor uw bloemen en planten. Kopen en verkopen doen zij met een eigen filosofie, dit uit zich ondermeer in een goede service en logistiek, kennis van product en handel, meedenken en vooruitzien, passie en ijver.

Vestigingen in Honselersdijk en Rijnsburg (Flora Holland)logo

By |2017-10-16T22:04:15+00:00november 2nd, 2016|oud, Voorbeschouwing|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: