Voorbeschouwing Valken’68 – DoCoS, zaterdag 16 februari 2019, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdsponsor: Tankstations Jongeneel

Voorbeschouwing Valken’68 – DoCoS, zaterdag 16 februari 2019, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdsponsor: Tankstations Jongeneel

Kwartje valt steeds verkeerd.

Aanstaande zaterdag speelt Valken’68 thuis tegen DoCoS.. De laatste wedstrijd tegen DoCoS dateert van 29 september 2018. Uit op het sportpark de Morsch verloor een aanvankelijk dominerend Valken’68 met 2-0 van DoCoS. Keerpunt in de wedstrijd was de tweede gele kaart van Valken’68 speler Chris de Lange, kort na het moment dat DoCoS onverwachts op een 1-0 voorsprong was gekomen.

In het seizoen 2015/2016 promoveerde DoCoS van de derde naar de tweede klasse en speelt sindsdien, voor het derde jaar alweer dus, in de tweede klasse van district West II. Het afgelopen seizoen eindigde DoCoS in de middenmoot met een 8eplaats. Momenteel staat DoCoS op de twaalfde plaats met 15 punten uit 14 duels. Met het meeste aantal doelpunten tegen (32) van de clubs in West 2C lijkt het probleem de verdediging te zijn . Valken’68 staat slechts twee plekjes hoger op de tiende plaats, met een wedstrijd meer gespeeld. Probleem bij Valken’68 is dit seizoen het scorend vermogen.

Uit de laatste vijf wedstrijden wist DoCoS 4 punten te halen. Gelijk tegen Monster (3-3), winst op SVC’08 3-4, gevolgd door drie verliespartijen na de winterstop. De uitwedstrijd tegen TAVV ging met 4-0 verloren, uit tegen HVC’10 leverde een 2-1 verlies op en verleden week ging de thuiswedstrijd tegen Soccer Boys met 0-4 verloren.

Een van te voren al gehavend DoCoS verloor in de wedstrijd tegen Soccer Boys nog eens twee spelers door blessures en moest na een uur met 10 man verder spelen door de directe rode kaart van Rick Siere (doorgebroken speler). Ook aanvoerder Simon Joubij zal er tegen Valken’68 niet bij zijn vanwege een schorsing.

Valken’68 boekte thuis in de eerste wedstrijd na de winterstop een benauwde zege op het fysieke sterke Soccer Boys. Daarna verloor Valken’68 thuis met 0-2 van RCL en afgelopen week ging de uitwedstrijd tegen UVS in de Kikkerpolder met 1-0 verloren. In beide wedstrijden viel het kwartje verkeerd, nadat Valken’68 een aantal scoringskansen had gemist.

Met slechts 18 doelpunten voor uit 15 wedstrijden deze competitie is het duidelijk waar het probleem ligt. In de thuiswedstrijden werd in 8 wedstrijden slechts 8 keer gescoord. Vorig seizoen wist Valken’68 in de dertien thuiswedstrijden 29 keer het net te vinden. Een daling van gemiddeld ruim twee doelpunten voor na één doelpunt voor per thuiswedstrijd. Qua aanvallers is de Valken’68 selectie er dit seizoen niet minder op geworden. Weliswaar ontbreekt Jaap van der Plas al sinds mei 2018(kruisbandblessure), maar daar tegenover staat de komst van Selmo Kurbegovic.

Wil Valken’68 aansluiten bij de middenmoot dan dient er gewonnen, dus gescoord, te moeten worden deze middag. Qua selectie zijn er geen schorsingen en lijkt iedereen, op Arjan Haasnoot na, fit. Het is voor Valken’68 te hopen dat het kwartje deze middag een keer de goede kant opvalt.

Wedstrijdsponsor deze middag is Tankstations Jongeneel.

Over Tankstations Jongeneel:

Missie

Het creëren van ervaringen die zó goed zijn dat ze doorverteld worden: vergaande service in een gemoedelijke sfeer. Ervaar het zelf en vertel het verder!

 

Gemoedelijk

Je voelt je meer dan welkom op onze tankstations. Onze medewerkers doen er alles aan om je een prettige en vertrouwde omgeving te bieden.

Innovatie

Wij kijken graag buiten de gebaande paden. Wij willen je verrassen en inspireren en onze passie voor ons vak laten voelen. Zie ook: Osmosewater tappuntTanken op aardgasBrandstof op locatie geleverd.

 

Full Service

Wij kiezen bewust voor uitgebreide service stations. In een markt waar onbemande tankstations steeds meer aanwezig zijn, zijn wij niet vies van ambitie en steken graag ons nek uit voor onze klanten. Daarom komen wij graag met nieuwe services om je zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Voor meer informatie over Tankstations Jongeneel klik hier

By |2019-02-16T22:40:23+00:00februari 11th, 2019|oud, Voorbeschouwing|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: