Voorbeschouwing Valken’68 – DoCoS, zaterdag 16 december 2017, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdsponsor: Tankstations Jongeneel

Voorbeschouwing Valken’68 – DoCoS, zaterdag 16 december 2017, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdsponsor: Tankstations Jongeneel

Zonder Respect geen voetbal !!!

Aanstaande zaterdag speelt Valken’68 thuis tegen DoCoS. DoCoS voetbalt nu voor het tweede jaar in de tweede klasse C van district West II na jaren in de 3e en 4e klasse te hebben gespeeld. Als nieuwkomer in de tweede klasse leverde DoCoS vorig jaar een prima prestatie door op de vierde plaats te eindigen en de nacompetitie voor promotie te halen. Net als Valken’68 gingen de strijd op promotie uiteindelijk verloren en bleven beide in de tweede klasse. De onderlinge duels vorig jaar werden een prooi voor Valken’68. Op 12 november 2016 verloor DoCoS thuis met 0-3 en op 22 april zegevierde Valken’68 thuis met 5-2.

De prestaties van DoCoS dit seizoen zijn wat minder dan het vorige seizoen. DoCoS staat momenteel op de 11e plek met 12 punten uit 11 wedstrijden. Er werd 3 keer gewonnen, 3 keer verloren en 5 keer gelijk gespeeld. De laatste vijf wedstrijden werd er gelijk gespeeld tegen SVC’08, verloren van Die Haghe, UVS en TAVV, en de wedstrijd afgelopen zaterdag eindigde thuis in een eclatante 8-1 overwinning op CVC Reeuwijk. Met name spits van Empel , vier treffers, en buitenspeler Lars de Ridder, drie treffers, hadden er zin in. Een knappe overwinning met een behoorlijk geïmproviseerd elftal.

Valken’68 gaf afgelopen zaterdag in de tweede helft niet thuis in de uitwedstrijd tegen SVC’08. Na een prima eerste helft verzuimde Valken’68 om het overwicht uit te drukken in doelpunten. Te enthousiast uitlopen in de 37e minuut door keeper Erwin van der Nagel resulteerde er zelfs in dat SVC’08 door een penalty de rust in kon gaan met een 1-1 stand op het bord. Na rust was Valken’68 geen schim meer van de ploeg die het voor rust was. SVC’08 had in de rust zelfs nog verdedigend gewisseld maar kwam opeens aan aanvallen toe. Een dubieuze strafschop hielp SVC’08 nog verder in het zadel. De zege van 3-1 voor SVC’08 was uiteindelijk verdiend te noemen.

Valken’68 Selectie: Mark van der Plas, Chris de Lange en Jeroen Haasnoot zijn nog steeds niet beschikbaar. De tegen SVC’08 uitgevallen spits Matthias van Beelen, smerige tackle van achteren op de pezen, is mogelijk wel weer wedstrijdfit.

Voor de wedstrijd zal burgemeester Visser en wethouder Krijn van Spijk het spandoekframe onthullen van “Zonder respect geen voetbal”

Onder het motto ‘zonder respect geen voetbal’ hebben de vijf voetbalverenigingen in de gemeente Katwijk de handen ineengeslagen. Samen werken zij aan het normen- en waardenbeleid en bieden zij een veilig sportklimaat voor alle leden binnen de vereniging; de vereniging als veilige plek om te voetballen maar ook om te vertoeven. Om een veilig sportklimaat te realiseren, hebben de voetbalverenigingen VV Katwijk, Rijnsburgse Boys, FC Rijnvogels, Quick Boys en Valken ’68 vijf belangrijke vuistregels opgesteld, die duidelijk zichtbaar op alle voetbalcomplexen komen te hangen.

Namens het Valken’68 bestuur wensen wij beide teams veel succes, plezier en een sportieve strijd toe deze middag en hopen op een spannende pot voetbal.

Wedstrijdsponsor deze middag is Tankstations Jongeneel. Wie is Tankstations Jongeneel:

Missie: Het creëren van ervaringen die zó goed zijn dat ze doorverteld worden: vergaande service in een gemoedelijke sfeer. Ervaar het zelf en vertel het verder!

Gemoedelijk: Je voelt je meer dan welkom op onze tankstations. Onze medewerkers doen er alles aan om je een prettige en vertrouwde omgeving te bieden.

Innovatie: Wij kijken graag buiten de gebaande paden. Wij willen je verrassenen, inspireren en onze passie voor ons vak laten voelen. Zie ook: Osmosewater tappunt, Tanken op aardgas, Ambachtelijk ijs.

Full Service: Wij kiezen bewust voor uitgebreide service stations. In een markt waar onbemande tankstations steeds meer aanwezig zijn, zijn wij niet vies van ambitie en steken graag ons nek uit voor onze klanten. Daarom komen wij graag met nieuwe services om je zo goed mogelijk van dienst te zijn!

By |2017-12-17T21:15:51+00:00december 12th, 2017|oud, Voorbeschouwing|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: