Voorbeschouwing Valken’68 – CWO (zaterdag 1 oktober)

Voorbeschouwing Valken’68 – CWO (zaterdag 1 oktober)

Dit keer verwelkomen we het Vlaardingse CWO voor onze derde thuiswedstrijd. De slechte start van onze hoofdmacht lijkt vergeten na de overwinningen op Honselersdijk en Soccer Boys. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het voetballend beter kan, maar er moesten eerst maar eens punten komen, aldus Arie van Duijn. En zo geschiedde.

Valken’68 en CWO kwamen elkaar nooit eerder op het veld tegen. Ambitie spreekt al uit de keuze van de clubnaam bij de fusie in 2008: Combinatie Wil Overwinnen. De Vlaardingers spelen vanaf het fusiejaar in de zaterdagse tweede klasse (meestal de “Rotterdamse” 2D) waarin het eenmaal tweede eindigde (2010-2011) en nooit lager dan de negende plek.

In dit nog prille seizoen staat CWO vijfde na thuiszeges in hun eerste en laatste duel (Kethel-Spaland en DSO), een remise bij VDL en een nederlaag bij koploper Te Werve. Een puntje meer dan Valken’68 dus, en toch drie plekken op de ranglijst. Er valt wat te winnen zaterdag.

Bij de geblesseerden voegde zich vorige week de ongelukkige Ardjan van der Plas. Hij ondergaat komende week een MRI –scan voor de gekwetste knie. Sterkte, ook degenen die al wat langer onderweg zijn.

Gezien het programma verwachten we niet dat Te Werve, DoCoS en HVC’10 deze speeldag veel punten verspelen. Het is nog vroeg maar toch wagen we voorzichtig de stelling dat de winnaar op ’t Duyfrak vandaag boven aanhaakt en de verliezer afhaakt. We hopen maar dat het op een sportieve en aantrekkelijke manier voor onze ogen wordt beslist.

Volgende week gaat Valken’68 op bezoek bij buurman UVS, derbydag met ook nog DoCoS – RCL, DSO – Te Werve en VDL – HVC op de rol. Daarna volgen twee thuisduels tegen DSO en DRL (beker) en op de laatste zaterdag van oktober een bezoekje aan titelkandidaat Te Werve in Rijswijk.

By |2017-02-07T18:09:08+00:00september 30th, 2016|oud, Voorbeschouwing|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: