Telefoon (071) 4013214|secretariaat@valken68.nl

Voorbeschouwing Valken’68 – CVV Berkel, zaterdag 28 september 2019, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdsponsor P. Van Duijvenvoorde Bloemenexport BV

Voorbeschouwing Valken’68 – CVV Berkel, zaterdag 28 september 2019, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdsponsor P. Van Duijvenvoorde Bloemenexport BV

Een goed begin is het halve werk.

Zaterdag 28 september speelt Valken’68 thuis tegen CVV Berkel uit Berkel en Rodenrijs. CVV Berkel speelt alweer voor het derde seizoen in de tweede klasse.

Tot en met het seizoen 2016/2017 speelde CVV Berkel de voorgaande jaren in de derde klasse. Het kampioenschap dat seizoen bracht CVV Berkel naar de tweede klasse D, waar ze het eerste seizoen in de tweede klasse verdienstelijk met een derde plaats in de competitie de nacompetitie wisten te halen. Vorig seizoen eindigde CVV in de tweede klasse C op de 8e plaats, waar Valken’68 na een slechte start toch nog als 3e eindigde.

De thuiswedstrijd van Valken’68 tegen CVV Berkel eindigde vorig seizoen op 20 oktober 2018 in 0-0 en de uitwedstrijd op een stormachtig sportpark “ Het Hoge Land” werd op 2 maart 2019 met 0-1 gewonnen door Valken’68.

Beide teams kennen een “slechte” start van de competitie 2019-2020. In de openingswedstrijden ging CVV Berkel met 1-2 thuis onderuit tegen het vaak goed startende SVC’08 en Valken’68 verloor uit met 1-0 van het stugge en fysieke sterke HVC’10.

CVV Berkel speelde vorig week met een defensief ingestelde tactiek en liet SVC’08 het spel maken. Toch wist CVV Berkel voor rust, afstandsschot Freek van der Velden, op een 1-0 voorsprong te komen. In de tweede helft maakte het meer in balbezit zijnde SVC’08 de 1-1, kopbal Mike de Nike, en leek de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel te eindigen. In de slotfase was het toch nog Clay Hoekstra die met een kopbal de 1-2 voor SVC’08 binnen kopte.

Valken’68 liep ook tegen een nederlaag op in een niet al te beste wedstrijd uit tegen HVC’10. Volgens de nieuwe trainer Alan Campfens: “Vooral in balbezit was het in de eerste helft niet goed bij ons. Daar deden we te weinig mee. Beide ploegen creëerden niet al te veel en een gelijkspel hing in de lucht. De eerste die zou scoren, zou aan de haal gaan met de zege. Helaas zijn zij dat geworden. Dat was niet nodig, maar daar koop je weinig voor. Ik vond de eerste kaart van Langeveld zwaar gestraft. Bij de tweede nam hij te veel risico, maar dat weet hij zelf ook wel. De nederlaag is zuur, maar op een aantal voetbalfacetten kunnen we zeker voortborduren.”

De tweede gele kaart in één wedstrijd betekent wel dat aanvoerder en spits Marc Langeveld automatisch voor deze wedstrijd tegen CVV Berkel is geschorst. Het wordt dus even puzzelen voor trainer Alan Campfens en assistent-trainer Theo Scholte wie op de positie van de dit seizoen veel scorende Marc Langeveld gaat spelen. Een andere speelwijze lijkt gegeven de speelwijze in de oefen- en bekerwedstrijden dit seizoen geen voorhanden liggende optie.

Kortom wil er van een toch nog een beetje van een goede seizoenstart sprake zijn, het halve werk, dan zal er moeten worden gewonnen.

Wedstrijdsponsor: P. Van Duijvenvoorde Bloemenexport BV

P van Duijvenvoorde Blumenexport BV is opgericht in 1999. Wij zijn gestart met een locatie op FloraHolland Rijnsburg, waar we ons hebben ontwikkeld tot een internationale, groeiende onderneming. Onze jarenlange ervaring heeft ons gemaakt tot wie wij zijn. Wij hebben een grote passie voor ons product en streven naar tevreden klanten.

  • Op ’s werelds grootste bloemenveilingen : Royal Flora Holland Aalsmeer, Rijnsburg en Westland, kopen wij dagelijks een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige, verse en trendy producten in. Ook kopen wij diverse producten rechtstreeks bij de kweker. Na een snelle en efficiënte verwerking vinden deze producten met onze eigen, moderne transportmiddelen hun weg naar tevreden klanten.
  • Ontdek het gemak van alles inkopen onder één dak ! Alles wat u nodig heeft op het gebied van snijbloemen, planten decoratie en accessoires, hebben wij in huis.
  • P. van Duijvenvoorde Blumenexport BV is een modern bedrijf dat meedraait met de huidige ontwikkelingen. U bestelt gemakkelijk en snel in onze webshop of via onze app.

Een belangrijk voordeel van P. van Duijvenvoorde Blumenxport is dat we het gehele proces in eigen hand hebben. Van inkoop, tot verpakken en het transport tot aan de levering bij u voor de deur.

De mening van de klant is voor ons van groot belang. Service, betrouwbaarheid en gemak staan bij ons hoog in het vaandel. Door middel van ons persoonlijk klantcontact en onze jarenlange ervaring kunnen wij aan uw wensen voldoen.

Veel bloemenwinkels en -ketens, hotels en arrangeurs hebben hun weg naar ons al gevonden. Heeft u interesse?  Klik hier voor meer informatie.

 

 

By |2019-09-29T20:51:11+02:00september 26th, 2019|oud, Voorbeschouwing|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68