Voorbeschouwing Valken’68 – CVV Berkel, zaterdag 20 oktober 2018, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdsponsor H. Star Bloemengroothandel B.V.

Voorbeschouwing Valken’68 – CVV Berkel, zaterdag 20 oktober 2018, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdsponsor H. Star Bloemengroothandel B.V.

“Never change a winning team” of toch wel?

Aanstaande zaterdag 20 oktober speelt Valken’68 1 thuis tegen CVV Berkel. CVV Berkel is als vereniging een jaartje ouder dan Valken’68 en geen onbekende voor Valken’68. Op de dag van het 50-jarig jubileumfeest van Valken’68 afgelopen juni speelden beide teams tegen elkaar in de nacompetitie om promotie naar de eerste klasse.  Valken’68 was die wedstrijd beduidend sterker, maar had moeite om het net te vinden. Jaco van der Bent was de enige die scoorde en wel vlak voor rust. Het bleef bij 1-0.

Tot en met het seizoen 2016/2017 speelde CVV Berkel de voorgaande jaren in de derde klasse. Het kampioenschap dat seizoen bracht CVV Berkel naar de tweede klasse D, waar ze het eerste seizoen in de tweede klasse verdienstelijk met een derde plaats in de competitie de nacompetitie wisten te halen.

In de eerste twee wedstrijden begon CVV Berkel voortvarend aan de nieuwe start van de competitie 2018/2019. Overwinning uit tegen HVC’10 met 0-3 en thuis tegen Voorschoten’97 met 3-1 leverde de volle 6 punten op. De volgende twee wedstrijden brachten 2 punten via een gelijkspel 0-0 tegen Soccer Boys uit en verleden week thuis de 2-2 tegen RCL. CVV Berkel was in die laatste wedstrijd tegen RCL wel de bovenliggende partij, zeker de eerste helft. Met totaal 8 punten uit vier wedstrijden staat CVV Berkel momenteel gedeeld tweede op de ranglijst. Qua doelsaldo net iets beter dan VELO en UVS.

Valken’68 heeft deze competitie overduidelijk een valse start gemaakt. In de eerste drie wedstrijden werd geen punt gehaald. De eerste thuiswedstrijd tegen UVS eindigde in een ongelukkig 0-1 verlies, waar een gelijkspelletje meer dan verdiend zou zijn geweest. De tweede wedstrijd verzuimde Valken’68 te scoren en speelde het na de 1-0 van DoCoS halverwege de tweede helft ten gevolge van een rode kaart een verloren wedstrijd. De derde wedstrijd thuis werd verdiend gewonnen door VELO. In de laatste wedstijd tegen koploper SVC’08 uit stond het echte Valken weer op. Het werd een verdiende 0-3 overwinning. Inzet, plezier en vooral trots na de goede afloop straalde van de spelers af.

Qua selectie voor aanstaande zaterdag zijn er bij Valken’68 nog twee blessuregevallen: Robert van Delft met een schouderblessure en keeper Erwin van der Nagel met een liesblessure.  Chris de Lange is echter weer beschikbaar, zijn schorsing van twee wedstrijden zit erop. Zijn beschikbaarheid roept gelijk de vraag op of trainer Arie van Duijn met dezelfde elf start als afgelopen zaterdag tegen SVC’08. “Never change a winning team” is een vaak gebruikte kreet. Staat de tegen SVC’08 prima keepende Max Lobel weer op de goal of kiest Arie voor een andere keeper? De mensen aan de kant zullen vooraf en natuurlijk ook achteraf daar een duidelijke mening over hebben want de beste stuurlui staan aan wal. Gelukkig komt Arie van Duijn uit een gemeente waarvan veel inwoners zeebenen hebben en zal hij hopelijk het vlaggenschip Valken’68 1 naar de veilige haven van de voorlopige middenmoot weten te loodsen.

H. Star Bloemengroothandel B.V. is dè inkooporganisatie voor uw bloemen en planten. Kopen en verkopen doen we met een eigen filosofie, dit uit zich ondermeer in een goede service en logistiek, kennis van product en handel, meedenken en vooruitzien, passie en ijver. U kunt bij ons terecht voor uw totale pakket bloemen en planten, gedeeltelijke klokinkoop en/of vervanging van uw inkoper. Bestellen kunt u per telefoon, fax, email en ook realtime (24/7) uit onze voorraad via de webshop. Klik hier voor meer info

By |2018-10-21T11:41:56+00:00oktober 16th, 2018|oud, Voorbeschouwing|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: