Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

Valken’68 zit in een winterdip: 0-0 tegen Voorschoten’97

Valken’68 zit in een winterdip: 0-0 tegen Voorschoten’97

Nog geen half jaar terug won Valken’68 de uitwedstrijd tegen Voorschoten’97 met 1-6. Fris aanvallend voetbal en plezier karakteriseerde het spel van de Valken. Vanmiddag was daar niets van terug te zien. Valken was geen schim van de ploeg van een half jaar terug. De eerste helft was Voorschoten’97 meer op de helft van Valken dan Valken op de helft van Voorschoten. De tweede bal op het middenveld was ook de meeste keer voor Voorschoten. De verhouding van de corners in de eerste helft was  met 4-1 ook in het voordeel van Voorschoten. Grote kansen waren er in de eerste helft nauwelijks te noteren. Een kansje voor Matthias van Beelen was het enige wapenfeit van Valkenkant.

De tweede helft was van Valkenkant wat beter dan de eerste helft. Wat meer middels de lange bal werden de aanvallers aan het werk gezet. Het resulteerde in een aantal kopkansen voor Matthias van Beelen. Hij zat het dichts bij een doelpunt in de 54e minuut toen hij een diepe bal  van Arjan Haasnoot op de paal kopte. De andere twee kopkansen kwamen voort uit voorzetten van Jaap van der Plas. Jaap van der Plas kwam als rechtsbuiten de tweede helft veel beter uit de verf dan als aanvallend middenvelder voor rust.  In de 68e minuut kwam Valken nog goed weg. Een schot van Voorschoten eindigde op de paal en het doelpunt uit de rebound werd buitenspel verklaard. Vlak voor tijd claimde heel Valken’68 een strafschop toen Jaco van der Bent, ietwat te gemakkelijk en gezocht in de ogen van de scheidrechter, in de zestien neerging. De scheidrechter wuifde het weg en de brilstand was een feit.

Klik hier voor de foto’s van Gerrit van der Nagel

Klik hier voor de foto’s van Saam de Mooij

Statistieken

Scoreverloop  Valken’68 – Voorschoten’97   0-0(0-0)

 Valken’68Voorschoten’97
Gele kaartMatthias van BeelenNicky Guijt
Rode kaart
 

Opstelling Valken’68: Erwin van der Nagel, Sander van Duijn, Matthijs de Mooij, Arjan Haasnoot, Danny Boere,, Stephan van der Plas, Timo Schaap (62e Niels Hogewoning), Jaap van der Plas, Matthias van Beelen Marc Langeveld, Jaco van der Bent,

Zaterdag 17 februari 2018 speelt Valken’68 1 uit  tegen CVC Reeuwijk , aanvang van de wedstrijd 14:30 uur.

By | 2018-02-20T16:32:27+00:00 februari 10th, 2018|Verslag Valken 1|0 Reacties

About the Author:

%d bloggers liken dit: