Valken’68 te wisselvallig tegen DSO: 1-1

Valken’68 te wisselvallig tegen DSO: 1-1

Zaterdag speelde Valken’68 thuis tegen het deze competitie tot nu toe ook tegenvallende DSO. Ook tegenvallend want van het door nieuwe spelers versterkte DSO werd door de insiders meer verwacht dan de 12eplaats waar DSO nu op de ranglijst staat. De eerste 15 minuten opende Valken’68 sterk, al was de eerste kans toch voor DSO te noteren. Een prima combinatie aan de rechterkant van het veld tussen Marc Langeveld en Jaco van der Bent leverde in de 9eminuut de eerste goal thuis gescoord van deze competitie op. Het was Jaco van der Bent die namens Valken de fraaie combinatie afrondde met een schuiver in de verste hoek (1-0). Vlak daarna was er de kans op 2-0. Een prima aangesneden vrije trap werd door Arjan Haasnoot van dichtbij ingekopt. DSO keeper Jesper Hogedoorn reageerde attent en voorkwam een grotere achterstand. Een snelle uitval van DSO leverde via Brandon Richardson zelfs bijna de gelijkmaker op. Valken’68 begon na dat prima eerste kwartiertje steeds slordiger te voetballen en liep, misschien wel uit frustratie, voor rust nog twee keer tegen onnodig geel op. Toch had het met rust 2-0 moeten zijn. Vlak voor de thee kreeg Marc Langeveld een dot van een kans aangereikt door de op links opgestoomde Peter de Best. Het schot van Marc werd helaas met veel geluk getoucheerd en van richting veranderd door een verdediger. Rust 1-0.

De voor rust ingezette slordigheid werd na rust alleen maar erger. Er waren in de eerste vijf minuten na rust nog wel twee kansen voor Valken op de 2-0 te noteren. De grootste kans voor Selmo Kurbegovic, op aangeven van Matthijs de Mooij,  werd van zijn voet afgeplukt door de zich voor de bal werpende DSO keeper. DSO kreeg misschien door de ingevallen wisselspelers ook meer grip op de wedstrijd. Een slordige terugkopbal leidde de 1-1 in. De ingevallen Tim Lamboo was er zo snel als de kippen bij om het cadeautje uit te pakken. Trainer Arie van Duijn probeerde het laatste kwartier door aanvallend te wisselen, Robbert van Delft voor Geoff Smit, nog de winst te pakken, maar dit mocht niet baten. De 1-1 einduitslag was een terechte afspiegeling.

Klik hier voor de foto’s van Saam de Mooij 

Score: Valken’68 – DSO 1-1 (rust 1-0): 9eJaco van der Bent 1-0, 64e Tim Lamboo 1-1.

Opstelling Valken’68: Erwin van der Nagel, Jari de Vries, Joey Zandbergen, Arjan Haasnoot, Peter de Best, Geoffrey Smit(74eRobbert van Delft), Matthijs de Mooij, Chris de Lange, Marc Langeveld, Selmo Kurbegovic, Jaco van der Bent

Zaterdag 10 november is er geen wedstrijd en zaterdag 17 november speelt Valken’68 1 uit tegen RCL 1, aanvang 14:30 uur.

By |2018-11-18T12:24:05+00:00november 4th, 2018|Verslag Valken 1|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: