Valken’68 krijgt loon naar werken, 0-1 winst!!

Valken’68 krijgt loon naar werken, 0-1 winst!!

Zaterdagmiddag speelde Valken’68 uit tegen concurrent CVV Berkel. Concurrent omdat beide ploegen momenteel laag geklasseerd staan in de tweede klasse C van district West II.

De punten binnenhalen was voor beide ploegen belangrijk in deze fase van de competitie. Mooi voetbal werd door de extreem harde wind en de bij vlagen geselende regenbuien onmogelijk gemaakt. Overleven was het devies deze wedstrijd. Het fysiek sterke CVV Berkel werd door Valken’68 met 100% inzet en iets meer voetbalkwaliteit bestreden. Dit leidde in de eerste helft tot slechts drie kansjes en wel voor Valken’68. Selmo Kurbegovic, Matthijs de Mooij en Jaco van der Bent kregen de kans om Valken’68 voor rust op 0-1 te zetten, maar zagen hun inzet niet beloond worden. Rust 0-0.

De regen liet zich de tweede helft niet meer zien. Kansen waren er voor beide ploegen ook niet te aanschouwen behoudens een mooi uitgespeelde aanval van Valken’68 in de 51e minuut. Een voorzet van links van Rody Redel werd door Marc Langeveld verlengd naar de in de zestien staande Jaco van der Bent. Beheerst rondde deze de enige echte uitgespeelde kans in de tweede helft af (0-1). CVV Berkel ging wat opportunistischer op zoek naar de gelijkmaker, maar wist geen echt gevaar te stichten voor het doel van Valken’68 keeper Erwin van der Nagel. Valken’68 wat door de wat meer aanvallende speelwijze van CVV Berkel wat meer ruimte kreeg bij de omschakeling, verzuimde hiervan gebruik te maken. Verzuimde door het te slordig zijn in de omschakeling. Misschien kwam dat slordige wel door de wind of het gladde natte veld. De drie punten vergoedde echter veel. De inzet was prima in orde en de winst was loon naar werken.

Klik hier voor de foto’s van Saam de Mooij 

Score: CVV Berkel – Valken’68 0-1 (rust 0-0): 51eJaco van der Bent 0-1

Opstelling Valken’68: Erwin van der Nagel, Chris de Lange, Joey Zandbergen, Arjan Haasnoot, Peter de Best (70eJari de Vries, Matthijs de Mooij, Selmo Kurbegovic (85eRobbert van Delft), Rody Redel, Marc Langeveld, Jaco van der Bent, Timo Schaap.

Zaterdag 16 maart speelt Valken’68 1 thuis tegen SC Monster, aanvang 14:30 uur.

By |2019-03-16T23:15:15+00:00maart 9th, 2019|Verslag Valken 1|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: