Telefoon (071) 4013214|secretariaat@valken68.nl

Valken’68 JO13-1 sluit leuke periode af met monsterscore op hekkensluiter. Aanstaande zaterdag spelen onze toppers een oefenwedstrijd in Wassenaar om 10:30 uur,  komt allen kijken.

Valken’68 JO13-1 sluit leuke periode af met monsterscore op hekkensluiter. Aanstaande zaterdag spelen onze toppers een oefenwedstrijd in Wassenaar om 10:30 uur,  komt allen kijken.

Onze toppers speelden afgelopen zaterdag weer een keer  een thuiswedstrijd.Dit keer kwam het laag geklasseerde VUC op bezoek op het Dufrak .Na 2 zware wedstrijden tegen de nummer  1 en de nummer 2 van de competitie van de leuke 2e klasse waar we zijn ingedeeld, was het zaterdag de kans op revanche, want als de afgelopen 2 wedstrijden werden gewonnen dan word er bovenin gewoon uitstekend meegedaan als we naar de stand kijken.Maar bij Valken’68 zijn we bezig  een andere weg te proberen in te slaan voor onze jeugd sinds januari en de contouren van hoe en wat gaan al aardig zichtbaar worden en dat word op lange termijn gestaag doorgevoerd. Nu maar hopen dat iedereen erin blijft geloven en we in de toekomst een leuke groei en ontwikkeling van onze jeugd krijgen en dat ouders niet gelijk zenuwachtig gaan worden richting het einde van het seizoen. Ze in de toekomst beter laten worden kan ook gewoon bij de Valken’68 als iedereen de zelfde kant op gaat met elkaar!!!. Daarvoor hoeven ze niet naar andere clubs bij ons in de buurt.

Vaken’68 JO13-1 is een jonge mix van 3 verschillende leeftijden van leuke talentjes die aan het begin van het seizoen bij elkaar zijn ingedeeld Tel daar bij op een leuke gemotiveerde trainersstaf en een groep die allemaal wil voetballen dan zou er best wel eens wat leuks van gemaaktkunnen worden qua doorontwikkelen groei en stijgen van niveau van de spelvreugde en manier van voetballen.

Voor de winterstop werd begonnen in de 3e klasse om de jonge spelertjes te laten wennen op het grote veld en is het veldspel op een groot veld tot ieders verbazing  bijzonder goed  bevallen .En nu na de winterstop acterend in de 2e klasse om verder door te ontwikkelen.

Afgelopen weken werd er tegen de top 3 gespeeld in deze klasse en achteraf wat mindere resultaten behaald ondanks de strijdwijze en het voetbal dat er gespeeld werd en er duidelijk kansen waren om deze wedstrijden te winnen.

VALKEN’68-HAAGSE HOUT

In deze thuiswedstrijd 3 weken gelden werd er gespeeld tegen een leuk team die met te veel goeie spelers in het veld stond tegen ons jonge team. Haagse Hout had met die paar beste spelers hele grote spelers rondlopen die een huiswerk heel goed deden.Ondanks dat we het gewoon goed deden en zelfs een aantal kansen kregen, kwam de tegenstander al heel vroeg op een 0-2 voorsprong.Er werd door onze jongens een prima 2e helft gespeeld, alleen jammer dat de aansluitings treffer net te laat kwam om nog wat te kunnen forceren. Dus alleen de complimenten voor deze goede wedstrijd maar de 3 punten gingen wel verdiend met Haagse Hout mee naar huis.Maar zeker geen teleurstelling die dag en op naar de volgende horde .

LEIDSE VEEN -VALKEN’68

Door Leidse Veen,op dat moment de koploper, werden we keurig ontvangen in Leidscheveen op veel te winderig sportpark en een grasveld dat leek op een bollenveld waar net een rooimachine overheen was gereden.In de wedstrijd werd erg veel karakter getoond en kregen de ouders ondanks de sterke wind kregen een hele leuke pot voorgeschoteld .Een 0-2 voorsprong door de Valken werd door de koploper in de 2e helft binnen 5 minuten weggepoetst richting 3-2 en dus 3 punten. Maar in de allerlaatste minuten werd er uiteindelijk toch terrecht de 3-3 binnen getikt. Ietwat gelukkig maar ook deze tellen. Dus uiteindelijk een knap punt tegen de koploper Leidse Veen maar achteraf toch een wedstrijd met gemengde gevoelens want ook in die wedstrijd genoeg kansen ondanks de sterke wind om deze wedstrijd in het voordeelvan Valken’68 te beslissen. Maar goed weer leermomenten gezien om mee  door te gaan tijdens de trainingen.

VALKEN’68-VUC

Afgelopen zaterdag de kans op revanche in een thuiswedstrijd tegen VUC de rode lantaarndrager van de competitie.  Met de nummer 1 en 2 tegen elkaar en de nummer 4 en 5 tegen elkaar een uitstekende kans om te laten zien of we voor de stand bovenin weer zouden kunnen meedoen. Met die opdracht er boven op knallen om iedere kans te pakken die we zouden krijgen gingen onze toppers het veld op in een wat gewijzigd elftal ivm afwezigen en blessures van Bastiaan Meivogel(wel op de bank) en Rowi De Koning die we helaas 4-6 weken moeten gaan missen ivm een beste knie blessure .Er werd wat geschoven en gepuzzeld maar uiteindelijk pakte dit uitstekend uit.Er werd tegen een mindere tegenstander bijzonder goed gevoetbald en uit veel kansen werd er heel vaak gescoord. In de 1e helft speelde daar  een wervelend Valken’68 zich na een ruststand van 6-0 .De tegenstander was welliswaar uitgespeeld, maar dan moet je het maar wel even doen en dat was in de eerste helft bijzonder goed te zien voor de ouders en supporters van Valken’68.De tweede helft was misschien wat minder, maar een uitslag van 9-2 daar mag je best wel trots op zijn. Daar is dus niks op aan te merken en met de gegevens dat de nummer 2 van de nummer 1 had gewonnen werd er dus weer plaats gestegen op de ranglijst en doen we het voor degene die naar de stand kijken gewoon prima,  En ook het vertoonde spel van de 1e helft  wat iedereen zag,  dat moeten we natuurlijk vast blijven houden want de ene wedstrijd is de andere niet .Kortom deze week weer gewoon aan het trainen om door groeien naar iets moois.Onder het motto stilstaan is achteruitgang  hebben we gelukkig voor aanstaande zaterdag weer een leuke tegenstander gevonden om lekker tegen te oefenen en het goeie gevoel en de manier  van spelen vast te houden en door te ontwikkelen.Aanstaande zaterdag spelen onze toppers een oefenwedstrijd in Wassenaar om 10:30 uur,  komt allen kijken

In dit verslag werden er bijna geen namen genoemd omdat iedereen de afgelopen weken enorm goed zijn best heeft gedaan en keihard gewerkt heeft om te zijn waar we nu staan en daar mag iedereen best trots op zijn !!!!

By |2019-04-06T22:15:24+02:00maart 27th, 2019|Jeugdnieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68