Valken’68 is de weg kwijt: 2-0 verlies bij DoCoS

Valken’68 is de weg kwijt: 2-0 verlies bij DoCoS

De één noemt het een gebrek aan inzet en beleving, de ander een mentaal probleem. Feit was wel dat Valken’68 tegen DoCoS niet op gang leek te komen en bij de eerste beste tegenvaller naar de verkeerde middelen greep. Ze gaan pas lopen als ze de bal krijgen werd er gezegd. Te veel raspaarden, te weinig werkpaarden. Natuurlijk ontbraken er twee spelers, Joey Zandbergen door een hamstringblessure en Matthijs de Mooij die zijn laatste wedstrijd schorsing uitzat, maar dat mag geen excuus zijn voor de zwakke vertoning van Valken’68 deze middag. Gevolg is wel dat Valken’68 na twee wedstrijden met nul punten staat, geen doelpunten voor heeft gescoord en wel 3 tegendoelpunten geïncasseerd.

In de eerste twee minuten van de wedstrijd was er op een voorzet van links door Timo Schaap een grote kans voor Arjan Haasnoot, die er op wonderbaarlijke wijze niet inging. Het zou voor Valken’68 de grootste kans van de wedstrijd blijven. Naarmate de wedstrijd vorderde nam het gevaar van Valken af. Misschien was de kopbal van Robbert van Delft net na rust het laatste hoogtepuntje. Daarna was het helemaal mis. Christiaan van Empel schoof bij een tegenaanval in de 57e minuut de 1-0 voor DoCoS binnen. Een minuut later speelde Valken’68 met tien man toen Chris de Lange op de zijlijn een onnodige overtreding maakte. 12 minuten later was de wedstrijd gespeeld. De prima spelende en de hele wedstrijd teveel vrijgelaten Adam Atif kreeg de bal in de kluts mee en wist bekwaam de 2-0 binnen te schuiven. Behoudens wat onnodige gele kaarten door frustratie voor Valken’68 spelers zat er niet meer in deze middag. Aan de kant van Valken was de geleverde prestatie door de spelers met uitzondering van Jari de Vries en Rody Redel ondermaats te noemen.

Klik hier voor de foto’s van Saam de Mooij 

Score: DoCoS – Valken’68 2-0 (rust 0-0): 57 Christaan van Empel 1-0, 69eAdam Atif 2-0.

Opstelling Valken’68: Erwin van der Nagel, Jari de Vries, Chris de Lange, Arjan Haasnoot, Peter de Best, Jaber Akhriff(63eNiels Hogewoning), Rody Redel,  Marc Langeveld, Jaco van der BentRobert van Delft(70eSelmo Kurbegovic), Timo Schaap.

By |2018-10-06T20:58:35+00:00oktober 1st, 2018|Verslag Valken 1|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: