Valken’68 haalt Lars van Bommel terug.

Valken’68 haalt Lars van Bommel terug.

LarsVolgend seizoen keert Lars van Bommel terug op ’t Duyfrak. De rappe aanvaller verkaste vorig seizoen nog naar FC Boshuizen. In Leiden speelde Lars van Bommel zich dit seizoen ook daar in de basis en draait hij met zijn club bovenin mee in de eerste klasse zondag.

De 25-jarige Rijnsburger speelde na drie seizoenen in de hoofmacht van Oegstgeest ook al eerder drie seizoenen in het eerste van de Valkenburgers. Door zijn werkzaamheden op zaterdag besloot Lars van Bommel vorig seizoen om te kiezen voor het voetbal op zondag. Onlangs is er echter verandering opgetreden in het werk van Lars van Bommel. Genoeg reden voor Valken’68 om de aanvaller te bewegen voor een terugkeer naar ’t Duyfrak.

Lars van Bommel heeft de afgelopen jaren bewezen een belangrijke speler voor Valken’68 te zijn. Op zijn drive, mentaliteit en inzet was vrijwel nooit iets aan te merken. Iets dat men graag ziet in Valkenburg. Ook past de persoon Lars van Bommel zelf uitstekend bij de Valken, kortom Valken’68 is blij dat Lars van Bommel na één jaar alweer terugkeert op ’t Dufrak.

Valken’68 heet Lars van Bommel van harte welkom en wenst hem weer veel sportief succes en plezier in Valkenburg.

By |2017-10-16T22:04:24+00:00februari 26th, 2016|Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: