Valken’68 F1 door naar de kwartfinale van de beker na winst op Alphense Boys!

Valken’68 F1 door naar de kwartfinale van de beker na winst op Alphense Boys!

Valken’68 F1 is een jeugdselectie team (F pupillen) met spelers uit F teams die allemaal tweedejaars pupillen zijn : Jack Ravensbergen,Lucas Klinkenberg,Bastiaan Meijvogel,Wessel Minnee,Marco Plug,Danny Roest,Luuk v Peursum,Axel Truiers en Jesse Spierenburg.

Op een zeer winderig Sportpark De Bijlen in Alphen speelde onze toppers een bekerwedstrijd tegen Alpense Boys voor een plek in de kwart finale voor de beker.

Met een complete selectie werd er afgereisd en respect voor de vele meegereisde ouders en supporters die in grote getale waren mee gereisd met ons team om hun aan te moedigen.

De eerste helft speelde onze toppers tegen de wind in maar door de hele harde wind had onze tegenstander er ook erg veel last van.

Toch was Alphen in de eerste minuten wel wat sterker omdat zij veel de bal hadden maar Valken verdedigde gewoon goed en iedereen werkte keihard.

Door het vele balbezit van onze tegenstander werd door goed overspel dan toch de vrije man gevonden en kon Alphen de 1-0 maken Valken zakte door de erg harde wind wat vaker weg en kwam uit een vrije trap door Aphen zelfs op een 2-0 achterstand

.Maar tegen het einde van de eerste helft werd er toch eindelijk een beetje gevoetbald met die harde wind in de gezicht werden er toch wat kansjes gecreeerd maar dat waren slechts een paar speldenprikjes.

Maar eindelijk kwam dan toch de 2-1. Uit een hele mooie aanval die bij keeper Jack begon en nadat bijna iedereen zoals we graag willen zien de bal naar elkaar (7x ) overgespeeld had kreeg Axel de bal en ronde hij hem keurig af.

Na de rust speelde Valken met de wind mee en speelden onze toppers een draak van een tweede helft. maar de gelijk maker kwam maar niet tot dat Jesse Spierenburg zijn kans zag en vanaf de zijkant van veraf op doel probeerde te schieten en zo schoot hij de gelijkmaker binnen 2-2. Valken bleef door gaan maar Alphen kreeg ook nog wel een paar goeie kansen dus het bleef spannend tot het einde .

Maar na een paar corners achter elkaar kwam dan toch het verlossende doelpunt want uit een keurig genomen corner van Jesse Spierenburg kon Axel goed voor zijn man komen en sluw de 3-2 binnen tikken .Alphen werd nog wel even gevaarlijk maar mede door het hele team werd er door hard werken achterin niks meer weg gegeven en zo werd de wedstrijd gewonnen met 3-2 en heeft Valken F1 de kwartfinale van de beker gehaald wat nu al een hele mooie prestatie is .En dus begint 2015 voor Valken F1 goed uit de startblokken dit hebben onze toppers zelf gedaan en verdiend.

Volgende week weer andere koek want dan weer een uitwedstrijd en dan tegen Koploper VVSB maar na deze wedstrijd van vandaag gaan we er met vertrouwen naar toe om daar weer een goeie wedstrijd proberen neer te zetten .Buiten een overwinning is de manier van spelen en de passie en plezier net zo belangrijk als de uitslag we zullen zien .We gaan deze week lekker trainen en we zien iedereen volgende week zaterdag bij de volgende wedstrijd weer allemaal naast het veld om onze toppers aan te moedigen

By |2017-09-01T15:12:47+00:00januari 14th, 2015|Jeugdnieuws, oud|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: