Telefoon (071) 4013214|secretariaat@valken68.nl

Valken’68 1 lijdt onnodige nederlaag in Hoek van Holland tegen HVC’10 1, uitslag 1-0.

Valken’68 1 lijdt onnodige nederlaag in Hoek van Holland tegen HVC’10 1, uitslag 1-0.

Door Daan Noteboom.

In de eerste helft had Valken’68 de volledige controle over de wedstrijd.

Er werden weinig of geen kansen gecreëerd door beide ploegen.

De enige kans voor Valken’68 1 was voor Matthijs de Mooij (29eminuut)., die uit een vrije trap van Marc Langeveld rakelings naast kopte.

Na een overtreding op middenveld gemaakt door Marc Langeveld , werd deze zwaar bestraft door scheidsrechter Ebink met een gele kaart die in de tweede helft consequenties zal hebben

Ook de thuisclub kreeg in de (40eminuut) een kans voor de spits Sil van Ooijen, maar deze vond de uitstekende doelman van Valken’68 1 Ruben van der Does op zijn weg.

Zodoende gingen beide ploegen rusten met een stand van 0-0.

Na de rust ontstond er een wedstrijd voor Valken’68 1 met meer kansen als in de eerste helft..

De eerste grootste kans was voor Jaco van der Bent in de (52eminuut), die de 0-1 had moeten betekenen, maar de doelman van HVC’10 1 Vincent Madern wist met zijn voeten op de doellijn staand redding te brengen. Wat resulteerde in een corner i.p.v. een doelpunt.

Ook HVC’10 1 kreeg door de spits Sil van Ooijen (58eminuut) de kans op de 1-0, maar weer was Ruben van der Does hem de baas.

Na ongeveer ruim een tweede derde van de wedstrijd, snelde Samet Arikan langs de rechter verdediger van HVC’10 1 en leverde een perfecte voorzet op de geheel vrijstaande Marc Langeveld, die de bal op de kruising lat kopte.

Twee minuten later zette Marc Langeveld een sliding in en raakte in het duel  de speler van HVC’10 1 en kon met zijn tweede gele kaart het veld verlaten.

Trainer Alan Campfens zei na afloop deze twee gele kaarten zijn erg zuur voor Marc Langeveld , mede omdat hij erg goed bezig is.

Met een speler minder,wisselde trainer Alan Campfens, Samet Yarim voor Chris de Lange, Nick van der Reijden voor Rody Redel en Sammy Zandbergen voor Christiaan Guijt..

Mede door deze verdedigende wissels speelde Valken’68 1 met een spits,dit was de snelle Samet Arikan.

Doelman Ruben van der Does liet weer een keer zien dat hij een uitstekende wedstrijd speelde, want via zijn reflex ging de bal van spits Sil van Ooijen (74eminuut), via de onderkant van de lat en sprong de bal weer het veld in.

De tweede grootste kans voor de bezoekers was voor Samet Arikan (77e minuut), hij ontsnapte uit de buitenspel positie, ging op de een op een af op de doelman van HVC’10 1 Vincent Madern, en weer zoals eerder in de wedstrijd kon hij met zijn voet redding brengen en het resultaat was een corner i.p.v. een doelpunt.

Dan valt voor de thuisclub HVC’10 1 de voorsprong 80eminuut), een verkeerd ingespeelde bal achterin werd onderschept en nu kon de spits Sil van Ooijen de voorzet vanaf de rechterkant wel afronden.

Kansen werden er niet meer gecreëerd door beide ploegen, en in de 93eminuut eindigde deze wedstrijd in een 1-0 overwinning voor HVC’10 1 waardoor de thuisclub teveel krijgt en Valken’68 1 te weining.

Trainer Alan Campfens zei na afloop van deze wedstrijd, in de eerste helft hebben we ons tekort gedaan,verkeerde keuze gemaakt en we waren te onrustig aan de bal.

Verdedigend hadden we wel de controle, en in de tweede helft moeten we eigenlijk ons belonen en dat hebben we niet gedaan.

Opstelling Valken’68 1, Ruben van der Does, Samet Yarim (74emin. Chris de Lange), Sander van der Gugten, Pepijn van Duijvenvoorde, Peter de Best, Matthijs de Mooij,Christiaan Guijt (79emin. Sammy Zandbergen) , Rody Redel (72emin. Nick van der Reijden), Marc Langeveld, Jaco van der Bent, Samet Arikan.

Klik hier voor de foto’s van Saam de Mooij 

Gele kaarten Valken’68 1: Marc Langeveld (2), Peter de Best en Sander van der Gugten.

Gele HVC’10 1: Jeffrey van de Bos, Wesley van der Elst en Jim van Dijk.

Aanstaande zaterdag 28 september 2019, speelt Valken’68 1 thuis tegen Berkel 1. Aanvang van de wedstrijd 14:30 uur.

By |2019-09-23T11:52:03+02:00september 23rd, 2019|Verslag Valken 1|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68