Valken talenten winnen Katwijks minioren toernooi.

Valken talenten winnen Katwijks minioren toernooi.

Zaterdag 20 december stond het jaarlijkse Katwijks minioren toernooi weer op het programma in sporthal Cleyn Duin in Katwijk.
Aan dit toernooi, wat door v.v. Katwijk werd georganiseerd, deden al de Katwijkse voetbalverenigingen mee. Ook Valken’68 was dus dit keer weer vertegenwoordigd met twee teams. Team 2 van Valken deed voor het eerst mee en voor al deze jonge voetballertjes was het dus een geheel nieuwe ervaring.
Ze streden voor wat ze waard waren en door een mooie overwinning op v.v. Katwijk in de laatste wedstrijd, wisten ze een keurige vierde plaats te behalen.

Team 1 van Valken wist het toernooi op zeer overtuigende wijze te winnen. Met soms zeer leuk veldspel werden alle wedstrijden gewonnen, er werd zelfs geen enkele tegentreffer toegestaan.
Met recht mochten de jonge spelers zich dus kampioen van dit toernooi noemen.
Zeer leuk was ook de aanwezigheid van eerste elftalspelers Arjan Haasnoot, Dico Schaap en Jan van Duijn tijdens het gehele toernooi.

Deze toppers gaven de afgelopen maanden op dinsdagavond techniektraining aan de talenten van Valken’68. Tijdens deze avonden werd er vooral getraind aan de techniek en het kunnen passeren van de tegenstander.
Iets dat nu zeer duidelijk zijn vruchten begint af te werpen bij de jonge voetballertjes. Ook langs deze weg wederom nog onze hartelijk dank daarvoor.

Foto: Aad de Winter (www.bobkat.nl)

By |2017-09-01T15:13:14+00:00januari 14th, 2015|Jeugdnieuws, oud|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: