Spelersmutaties selectie Valken’68 voor komend seizoen

Spelersmutaties selectie Valken’68 voor komend seizoen

Valken’68 heeft de selectie voor het volgende seizoen zo goed als rond. De afgelopen weken konden we al meerdere keren kennis geven van een nieuwe speler, die de gelederen van nieuwe trainer Arie van Duyn zal komen versterken. Zo komen in totaal acht nieuwe spelers over naar ’t Duyfrak en sluiten volgend seizoen ook vier jeugdspelers aan bij de selectie. Deze twaalf spelers zullen het gat op moeten vangen van de in totaal negen vertrekkende spelers.

De spelers die aan het einde van dit seizoen de Valken gaan verlaten zijn:

Jan van Duin (lager elftal), Lucas van der Meij, Robin Noort en Rens van Klaveren (allen Oegstgeest), Max Lobel (RCL), Franklin Owel, Hidde Stuivenberg en Ralph Verschure (allen stoppen), Corstiaan Paap en Thijs van Wette (beiden onbekend).

Tegenover het vertrek van deze spelers staat de komst van de navolgende spelers:

Stefan van der Plas en Artjan van der Plas (Quick Boys), Marc Langeveld (v.v. Katwijk), Lars van Bommel (FC Boshuizen), Jaco van der Bent en Peter de Best (FC Rijnvogels), Jaber Ahkrif (v.v. Noordwijk), Kevin Sip (Oegstgeest), Stephan de Mooij, Jari de Vries, Rody Redel en Tom Dijkhuizen (allen eigen jeugd).

Valken’68 is blij met de komst van de nieuwe versterkingen en wenst hen dan ook alle succes en plezier toe op ’t Duyfrak. Ook nemen we afscheid van de vertrekkende spelers. De club Valken’68 is de vertrekkende spelers dankbaar voor hun inzet en wenst hen alle succes toe bij hun eventuele nieuwe club. Daarnaast hopen we dat een ieder nog zijn steentje kan bijdragen aan een succesvol einde van dit huidige seizoen, waarbij het eerste en tweede elftal nog volop strijden voor lijfsbehoud.

By |2017-09-01T15:26:34+00:00april 20th, 2016|oud, Valken 68 1|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: