Selectie Valken’68 seizoen 2019-2020 krijgt vorm.

Selectie Valken’68 seizoen 2019-2020 krijgt vorm.

Ondanks dat het huidige seizoen nog in volle gang is, wordt er achter de schermen al druk gekeken naar het volgende voetbalseizoen. Welke spelers gaan er weg, blijven er of komen er misschien wel bij voor het seizoen 2019-2020? Het merendeel van de huidige selectie heeft te kennen gegeven ook volgend seizoen actief te zullen zijn op ’t Duyfrak.

Inmiddels hebben de volgende spelers van de eerste groep hun jawoord gegeven aan de club:
Arjan Haasnoot,  Marc Langeveld, Peter de Best, Matthijs de Mooij, Sven Boonstoppel, Robbert van Delft, Jaco van der Bent, Rody Redel, Jari de Vries, Niels Hogewoning, Timo Schaap, Jaap van der Plas,  Bart Imthorn, Bas Roorda, Jaco van Beelen, Chris de Lange, Jeroen Oskam, Marc Zuijderduijn, Samed Yarin en Stefan de Mooij.

Daarnaast zijn er een aantal nieuwe spelers die hun komst hebben aangemeld:  Huig van Duijn (vv Noordwijk), Sander van der Gugten (FC Rijnvogels 2), Ruben van der Does (Ter Leede), Leon Houwer (FC Rijnvogels 2)

Helaas zijn er ook een aantal spelers die hebben aangegeven te stoppen met selectievoetbal bij Valken ’68:
Erwin van der Nagel, Bouke Bleijswijk, Jaber Ahkrif, Hessel Noort, Max Lobel, Lars Ravensbergen, Jan van Duijn, Joey Zandbergen, Geoff Smit en Willem Slootweg.

Een aantal niet vermelde spelers weet nog niet zeker wat zij volgend seizoen gaan doen.  Achter de schermen is de Commissie Voetbaltechnische Zaken in samenspraak met de nieuwe trainersstaf van Valken’68 1, Alan Campfens en Theo Scholte, druk bezig om de selectie voor komend seizoen rond te krijgen.

By |2019-04-12T22:00:11+00:00april 12th, 2019|Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: