Scorebordjournalistiek is het enige wat passend zou zijn: Valken’68 – VELO 0-2.

Scorebordjournalistiek is het enige wat passend zou zijn: Valken’68 – VELO 0-2.

De man die de afstandsbediening van het scorebord bij Valken’68 bedient, begint al stramme vingers te krijgen. Na drie wedstrijden in de competitie nog geen doelpunt door Valken’68 gescoord. Scorebordjournalistiek zou zeer van toepassing zijn op het wedstrijdverslag van deze middag (alleen het vermelden van de score), al doe je nieuwkomer VELO of de goed fluitende scheidsrechter Nico de Jong daarmee te kort. In de gehele wedstrijd waren er voor Valken’68 twee mogelijkheden om te scoren te noteren. Mogelijkheden, geen echte kansen dus.

Met de geblesseerde Robbert van Delft, de geschorste Chris de Lange en de op vakantie zijnde Jaco van der Bent kon trainer Arie van Duijn moeilijk een andere basis-elf de wei insturen. Gebrek aan zelfvertrouwen, beleving was mogelijk één van de oorzaken van het zeer zwak optredend Valken’68 in de eerste helft. Een andere oorzaak mogelijk de samenstelling op het middenveld. Geen vechters, maar alleen maar goede voetballers. Maar ja als je zo’n smalle selectie hebt, kan je niets anders dan hopen dat je het voetballend kan oplossen. Voor rust kwam VELO op een verdiende 0-1. Een voorzet van links, waarbij twee Valkenspelers het bos werden in gestuurd, werd door Michiel Draaisma in de 37eminuut efficiënt afgerond. Rust 0-1.

Na rust was er wel een hardwerkend Valken’68 te zien, maar kansen waren er niet. Een paar fraaie acties van Selmo Kurbegovic was het enige waar de Valkenfans zich mee tevreden moesten stellen. Na eerst twee kansen te hebben gemist, waarvan een hele grote voor leeg doel, maakte Jeffrey Beukenholdt in de 87eminuut uit een corner koppend bij de tweede paal de 0-2.

Volgende week wacht SVC’08 uit, dus er zal snel een oplossing moeten komen. Anders zou het wel eens een lang en vervelend seizoen kunnen worden.

Score: Valken’68 – VELO 0-2 (rust 0-1): 37eMichiel Draaisma 0-1, 87e Jeffrey Beukenholdt 0-2.

Opstelling Valken’68: Erwin van der Nagel, Jari de Vries (72e Samet Yarim), Matthijs de Mooij, Arjan Haasnoot, Peter de Best, Jaber Akhriff(47eJoey Zandbergen), Niels Hogewoning, Rody Redel(72eStefan de Mooij), Marc Langeveld, Selmo Kurbegovic, Timo Schaap.

By |2018-10-14T12:42:48+00:00oktober 6th, 2018|Verslag Valken 1|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: