Samet Arikan naar Valken ‘68

Samet Arikan naar Valken ‘68

Samet Arikan komt de selectie van Valken ’68 komend seizoen versterken. De 21-jarige nog thuiswonende Arikan heeft zijn opleiding genoten bij Katwijk en was de laatste 2 seizoenen bij Quick Boys te bewonderen.

Als buitenspeler passeert hij graag een mannetje, heeft hij snelheid en beschikt hij over een goeie voorzet. Vragend naar zijn punten die voor verbetering vatbaar zijn somt hij op: “Winnen van duels en koppen.

Arikan, die in het dagelijkse leven in de bouw werkt, ziet het als een mooie uitdaging om voor Valken ’68 te spelen en heeft een heel goed gevoel overgehouden aan de gevoerde gesprekken met de trainers en technische commissie bij de mooiste club van de bollenstreek.

De technische commissie is erg blij met deze aanwinst en wenst hem namens Valken ’68 heel veel succes.

Foto: Vrijestijlsportfotografie.nl

Selectie Valken’68 seizoen 2019-2020

Inmiddels hebben de volgende spelers van de eerste groep hun jawoord gegeven aan de club:
Arjan Haasnoot,  Marc Langeveld, Peter de Best, Matthijs de Mooij, Sven Boonstoppel, Robbert van Delft, Jaco van der Bent, Rody Redel, Jari de Vries, Niels Hogewoning, Timo Schaap, Jaap van der Plas,  Bart Imthorn, Bas Roorda, Jaco van Beelen, Chris de Lange, Jeroen Oskam, Marc Zuijderduijn, Samed Yarin en Stefan de Mooij.

Daarnaast zijn er een aantal nieuwe spelers die hun komst hebben aangemeld:  Huig van Duijn (vv Noordwijk), Sander van der Gugten (FC Rijnvogels 2), Ruben van der Does (Ter Leede), Leon Houwer (FC Rijnvogels 2), Chris Guijt (Foreholte), Samet Arikan (Quick Boys)

Helaas zijn er ook een aantal spelers die hebben aangegeven te stoppen met selectievoetbal bij Valken ’68:
Erwin van der Nagel, Bouke Bleijswijk, Jaber Ahkrif, Hessel Noort, Max Lobel, Lars Ravensbergen, Jan van Duijn, Joey Zandbergen, Geoff Smit en Willem Slootweg.

Een aantal niet vermelde spelers weet nog niet zeker wat zij volgend seizoen gaan doen.  Achter de schermen is de Commissie Voetbaltechnische Zaken in samenspraak met de nieuwe trainersstaf van Valken’68 1, Alan Campfens en Theo Scholte, druk bezig om de selectie voor komend seizoen rond te krijgen.

By |2019-04-26T09:40:33+00:00april 26th, 2019|Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68