Telefoon (071) 4013214|secretariaat@valken68.nl

Sam Zandbergen naar Valken ‘68

Sam Zandbergen naar Valken ‘68

Sam Zandbergen voetbalt komend seizoen bij Valken ’68. De 24-jarige Sam, het jongere broertje van huidig selectielid Joey Zandbergen, speelde afgelopen seizoen bij FC Rijnvogels en begon zijn carrière bij de plaatselijke Rijnsburgse Boys om vervolgens een groot deel van zijn jeugd bij ADO den Haag te spelen. Na ADO Den Haag speelde Sam wederom bij Rijnsburgse Boys om vervolgens via FC Boshuizen en Quick Boys bij de Rijnvogels te belanden.

Op dit moment woont Sam in Rijnsburg, is hij al een tijdje verliefd op en samenwonend, nog zonder kinderen, met Bianca. Na het afronden van zijn studie commerciële economie aan de hogeschool in Leiden werkt hij nu als accountmanager bij een bloemenexportbedrijf.

Zijn sterke punt qua voetbal is het inbrengen van een stukje creativiteit, zijn mindere punten zijn koppen en zijn linkerbeen.

Op de vraag waarom hij het leuk vindt om voor Valken ’68 uit te komen, antwoordt hij: “Ik hoor veel goede verhalen over Valken ‘68, een leuke en gezellige club. Verder zijn er heel wat jongens waar ik mee of tegen gespeeld heb. Ik kijk ernaar uit om met Jaco van der Bent samen te spelen. Hoor veel goede verhalen over die jongen.”.

De technische commissie is erg in haar nopjes met deze veelzijdige middenvelder en wenst hem namens Valken ’68 heel veel succes.

By |2019-05-07T10:47:39+02:00mei 7th, 2019|Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68