Telefoon (071) 4013214|secretariaat@valken68.nl

Robbin van Dijk en Marc Zuyderduyn nieuwe aanwinsten Valken ´68

Robbin van Dijk en Marc Zuyderduyn nieuwe aanwinsten Valken ´68

Valken ’68 heeft voor komend seizoen wederom twee nieuwe krachten aan zich weten te binden, te weten: Marc Zuyderduyn die terugkeert na een jaartje vv Katwijk en Robbin van Dijk die overkomt van sv Zandvoort.
Hieronder een korte introductie van deze nieuwe aanwinsten:

Robbin van Dijk
Robbin van Dijk stond al langer op het lijstje van Valken ´68 en hij besloot na een kort avontuur bij sv Zandvoort te kiezen voor de Valkenburgse dorpsclub.
De 23-jarige Rijnsburger is leraar lichamelijke opvoeding en is verliefd op zijn vriendin Demi. Robbin speelde zijn gehele jeugd bij Rijnsburgse Boys en heeft ook nog 2 jaar in de A-selectie van onze Rijnsburgse buren gespeeld. Vervolgens heeft hij de overstap gemaakt naar FC Rijnvogels om vervolgens na 2 jaar de overstap te maken naar sv Zandvoort. Robbin is een balvaste spits met veel werklust en energie. Punten die wat hem betreft voor verbetering vatbaar zijn, zijn : het verbeteren van zijn afstandsschot en het meer rust krijgen aan de bal.
Op de vraag waarom hij graag bij Valken ’68 wil voetballen antwoordt hij: “Valken’68 is een leuke en gezellige club in combinatie met prestatievoetbal. Dit past goed bij mij. Ik heb de ambitie om het meeste uit mezelf te halen en naar aanleiding van de gesprekken bleek dat Valken ’68 die ambitie ook heeft”.

Marc Zuyderduyn (Foto: Peter Teunissen)
Voor de echte Valken-volgers is Marc geen onbekende. Vorig seizoen was hij namelijk al op ’t Duyfrak te bewonderen. Na een kortstondig uitstapje naar vv Katwijk is de cirkel….

Toch ook, voor degenen die Marc nog niet kennen, een korte introductie van Marc:
Marc is 21 jaar en woonachtig te Katwijk waar hij ook een groot deel van zijn voetballeven heeft doorgebracht. Marc werkt fulltime bij een transportbedrijf van bloemen en planten genaamd  Johan van Dijk B.V. Daarnaast gaat de nog thuiswonende Marc inmiddels 3 jaar met zijn vriendin Kathy die hij nooit meer laat gaan.
Marc heeft de gehele jeugdopleiding van vv Katwijk doorlopen om vervolgens over te stappen naar Valken ’68. Vorig jaar besloot Marc weer bij zijn vrienden in Katwijk 3 te gaan voetballen. Echter, Marc mist het selectievoetbal en besloot na een gesprek met Valken ’68 weer terug te keren.

Marcs sterke punten zijn dat hij zich altijd voor 100% inzet én het verdelen van het spel. Zijn favoriete positie is dan ook de “achter-de-spits”-positie. Als mindere punten merkt hij enerzijds zijn fysiek op en daarnaast het verdedigend beter positioneren.

De technische commissie, de technische staf en alle supporters van Valken ’68 wensen wij Marc en Robbin heel veel succes bij Valken ’68.

By |2020-04-07T21:18:31+02:00maart 10th, 2020|Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68