Telefoon (071) 4013214|secretariaat@valken68.nl

Peter Kuijt en Mike Zwijnenburg volgend jaar op ‘t Duyfrak

Peter Kuijt en Mike Zwijnenburg volgend jaar op ‘t Duyfrak

Valken ’68 heeft voor komend seizoen wederom twee nieuwe krachten aan zich weten te binden, te weten: Peter Kuijt, afkomstig van Quick Boys en Mike Zwijnenburg, afkomstig van Warmunda.
Hieronder een korte introductie van deze nieuwe aanwinsten:

Peter Kuijt
De 22-jarige Peter Kuijt is woonachtig in Katwijk, vrijgezel en heeft, naar eigen zeggen, gelukkig nog geen kinderen. Overdags is Peter als schilder werkzaam bij Schildersbedrijf BDS waar hij het mega naar zijn zin heeft. Zijn voetballoopbaan startte hij bij FC Rijnvogels. Vanaf de E-tjes is Peter echter op Nieuw-Zuid op de linkerflank te bewonderen. Peters sterke punten zijn het man-op-man verdedigen en het vuile werk opknappen voor anderen. Aanvallend vindt hij dat hij nog wel het een en ander kan leren en ook vindt hij dat hij rustiger aan de bal moet worden.
Op de vraag waarom hij graag bij Valken ’68 wil voetballen antwoordt hij: ik wil graag bij Valken ’68 voetballen omdat ik bij Quick Boys niet verder kwam en ik het als een uitdaging zie om bij Valken ’68 door te groeien.

Mike Zwijnenburg
Mike is woonachtig in Katwijk, 22 lentes jong en gaat als vrijgezel door het leven. Mike heeft net de opleiding CIOS Sport & Bewegen afgerond en werkt momenteel werk in de bloemen op de veiling in Rijnsburg.
Zijn voetbalcarrière startte hij bij FC Rijnvogels waar hij het tot 2019 heeft uitgehouden, waarna Mike de overstap heeft gemaakt naar Warmunda waar hij op dit moment speelt als flankspeler. Zijn sterke punten zijn naar eigen zeggen: snelheid, koppen, zijn schot en Mike beschikt over een goede voorzet. Zijn punten die voor verbetering vatbaar zijn, zijn techniek en zijn rechterbeen.
Op de vraag waarom hij graag bij Valken ’68 wil voetballen antwoordt hij: Valken ‘68 is een club met potentie. Een aantal jongens ken ik nog van FC Rijnvogels en/of heb ik mee samen gespeeld. Ik wil me graag op persoonlijk vlak blijven ontwikkelen, bij Valken ’68 spelen jongens met enorm veel ervaring, ik hoop dan ook veel van ze te kunnen leren.

De technische commissie, de technische staf en alle supporters van Valken ’68 wensen wij Peter en Mike heel veel succes bij Valken ’68.

 

By |2020-02-13T14:43:43+02:00februari 13th, 2020|Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68