Panna jubileum toernooi (onder 9, 8 en minioren) groot succes !!!!

Panna jubileum toernooi (onder 9, 8 en minioren) groot succes !!!!

Wederom een groot succes, Panna jubileum toernooi (onder 9, 8 en minioren)

Het stond al een tijdje bij alle jongens en meiden in de agenda dik onderstreept, woensdag 25 april 2018,  en vandaag was het dan eindelijk zover. Het eerste Panna toernooi en dit wederom in het 50 jarige jubileum jaar van Valken’68.

Op een zon overgroot sportpark verzamelde zich vandaag om 15:00 uur 65 jongens en meiden van Onder 9, Onder 8 en de minioren om uit te maken wie Panna koning en/of koningin zou worden.

Onder het toeziend oog van de veel aanwezige ouders werden de teams en poules bekend gemaakt en dat beloofde wat want veel jongens werden gekoppeld aan een meisje en dat werd met veel gelach en gejuich ontvangen. Het toernooi kon beginnen maar zoals meestal met een eerste keer was het voor ons ook wennen waardoor het wat stroef begon maar toen het eenmaal liep hebben zowel de jongens/meiden, de ouders en de vrijwilligers een fantastisch middag gehad. Er werden leuke wedstrijden gespeeld, veel strijd geleverd en natuurlijk veel panna’s, de ene nog mooier dan de andere.

Na 3 uur genieten was het uiteindelijk bekend wie de winnaars waren van de 4 poules waarin gestreden werd.

Poule 1 Nick Grebe en Fleur Postmus

Poule 2 Diyae Boudour en Evelien den Heijer

Poule 3 Anouk Haasnoot en Suze Vink

Poule 4 Benyamin Akkouh en Joel Nagel

De winnaars werden getrakteerd op een lekkere zak snickers of twix, wat na een gezonde middag sporten wel verdiend was en zo kwam er een eind aan een leuke middag.

Langs deze weg willen wij de hulp van Valken’68, de vrijwilligers, de aanwezige ouders maar vooral de jongens en meiden die hebben gestreden bedanken voor deze leuke middag!

By |2018-05-12T23:09:07+00:00april 26th, 2018|Jeugdnieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: