Opnieuw tweetal spelers naar Valken’68

Opnieuw tweetal spelers naar Valken’68

Wederom mag Valken’68 komend seizoen twee nieuwe spelers verwelkomen. Van Oegstgeest komt Kevin Sip over naar ’t Duyfrak en Peter de Best zal FC Rijnvolgels verruilen voor de club uit Valkenburg.
keeper

De 23-jarige keeper Kevin Sip is nu nog de eerste doelman van derdeklasser Oegstgeest, alwaar hij sinds twee seizoenen actief is. Voor zijn overtap naar Oegstgeest doorliep de lange Kevin Sip de gehele jeugdopleiding van Quick Boys. Na de jeugd maakte Kevin Sip de overstap naar de A-selectie van Quick Boys, daar maakte hij drie seizoenen deel uit van de A-selectie en in zijn laatste jaar kwam hij zelfs tot 6 optreden in het eerste elftal. Met zijn ervaring is Kevin Sip een goede versterking voor de selectie van nieuwe trainer Arie van Duijn.
IMG_1837

Van FC Rijnvogels zal Peter de Best de gelederen van Arie van Duijn komen versterken. Deze linksbenige verdediger heeft eveneens een verleden bij Quick Boys, maar koos enkele jaren geleden voor een overstap naar de club op de Kooltuin. Na eerst een jaar in het tweede te hebben gespeeld, mocht Peter de Best het seizoen daarna aansluiten bij de A-selectie. Peter de Best kon dit seizoen echter niet definitief doorbreken in het eerste elftal en besloot daarom om zijn geluk bij Valken’68 te gaan beproeven.

Valken’68 heet Kevin Sip en Peter de Best van harte welkom op ’t Duyfrak en wenst hen veel (sportief) plezier toe in Valkenburg.

By |2017-10-16T22:04:25+00:00februari 18th, 2016|Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: