Nick van der Reijden terug op ’t Duyfrak

Nick van der Reijden terug op ’t Duyfrak

Na een aantal omzwervingen bij verschillende clubs in onze regio keert de 32-jarige Nick van der Reijden terug bij Valken ’68. Na een aantal gesprekken met trainers en technische commissie heeft Nick zijn ja-woord gegeven. Vragend naar de reden van zijn terugkeer is “verloren zoon” van der Reijden duidelijk:

“Ik wil graag weer bij Valken’68 komen spelen, omdat het één van de weinige clubs is geweest die me naast het voetballen ook een positief gevoel heeft meegegeven. Na een aantal jaren bij verschillende clubs te hebben gespeeld, is Valken altijd in gedachten gebleven en kom ik dus ook graag terug bij deze vertrouwde club waar ik mooie momenten heb gekend en hopelijk weer ga beleven! Ik heb er nu al zin in!”.

De in Leiden woonachtige van der Reijden, naar eigen zeggen hopeloos verliefd op Demi-Sarah, moet het hebben van zijn technische vaardigheid, 2-benigheid, kracht en creativiteit heeft ook een punt wat, ondanks de leeftijd, voor verbetering vatbaar is: “verdedigen vergt nog wel wat verbetering”.

Naast zijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool Leiden werkt Nick als parttime fitnessinstructeur bij Fit For Free, als pedagogische medewerker bij Smallsteps en als voetbaltrainer op een school voor kinderen met gedragsproblematiek. Naast dit drukke bestaan is Nick ook nog vrijwilliger voor het Jongerenwerk in Leiden.

De technische commissie is in haar nopjes met deze sociaal bewogen aanwinst en wenst Nick namens Valken ’68 heel veel succes.

By |2019-04-29T19:55:31+00:00april 29th, 2019|Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68