Kwartje valt weer verkeerd: UVS- Valken’68 1-0

Kwartje valt weer verkeerd: UVS- Valken’68 1-0

Zaterdag speelde Valken’68 uit in de Kikkerpolder de derby tegen UVS. Dat beide ploegen niet in hun beste fase zitten was tijdens de wedstrijd duidelijk waarneembaar. Een wat meer op de helft van UVS spelend aanvallend onmachtig Valken’68 tegen een wat compacter voetballend en aanvallend ook onmachtig UVS. Beide ploegen laten dit seizoen zien dat ze weinig tot scoren komen. Na het op de laatste plaats staande TAVV zijn het UVS en Valken’68 die in deze klasse het minste aantal doelpunten voor laten zien. Het verschil op de ranglijst bedroeg vooraf 5 punten in het voordeel van UVS. Dit wordt waarschijnlijk veroorzaakt door het feit dat het kwartje bij UVS net iets vaker de goede kant op valt dan bij Valken’68. Dat was ook al het geval in de eerste thuiswedstrijd van Valken’68 tegen UVS aan het begin van de competitie (0-1). Vanmiddag was het weer hetzelfde recept (1-0).

Valken’68 kreeg wat kleine kansjes de eerste helft en een grote kans na een steekbal van Rody Redel op Robbert van Delft. Robbert van Delft schoof de bal voor Valken’68 helaas net naast. Het enige moment dat een kans opleverde voor UVS leverde via Bart van der Weijden net voor rust het enige doelpunt deze middag op (37e1-0).

Valken’68 wisselde aanvallend in de tweede helft, maar dat mocht ook niet baten. Een schot van Jaco van der Bent spatte halverwege de tweede helft vol op de lat uitéén. En UVS, het stond natuurlijk 1-0 voor, was ook niet bij machte om van de ruimte te profiteren die het steeds meer naar voren lopende Valken’68 weg gaf. Pas op het einde van de wedstrijd waren er nog twee goede kansen voor UVS te noteren. Over de gehele wedstrijd genomen was Valken’68 de ietwat beter voetballende ploeg, maar net zoals in de eerste wedstrijd ging UVS er met de drie punten vandoor. Het kwartje viel gewoonweg weer verkeerd.

Klik hier voor de foto’s van Saam de Mooij 

Score: UVS – Valken’68 1-0 (rust 1-0): 37eBart van der Weijden

Opstelling Valken’68: Erwin van der Nagel, Jari de Vries (75eSven Boonstoppel), Joey Zandbergen, Chris de Lange, Peter de Best, Matthijs de Mooij, Jaco van der Bent, Rody Redel,  Robbert van Delft(55eSelmo Kurbegovic), Marc Langeveld, Timo Schaap

Zaterdag 16 februari speelt Valken’68 1 thuis tegen DoCoS, aanvang 14:30 uur.

By |2019-02-16T22:37:54+00:00februari 10th, 2019|Verslag Valken 1|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: