J&L Hekwerk nieuwe sponsor team MO13-1

J&L Hekwerk nieuwe sponsor team MO13-1

Met ingang van het nieuwe seizoen heeft ons meidenelftal MO13-1 een sponsor gevonden. J&L Hekwerk uit Rijnsburg heeft zich bereid gevonden om de komende 3 seizoenen dit elftal te voorzien van nieuwe tenues, tassen en trainingspakken. Eigenaar Jaap Spaanderman is trots dat hij dit elftal met dochter Emma in de gelederen, sponsort. Zijn vrouw Marieke is overigens al een aantal jaar een van de drijvende krachten achter het damesvoetbal van onze club, dat de afgelopen periode een flinke boost heeft gekregen door aanmelding van veel nieuwe leden.

J&L Hekwerkheeft zich gespecialiseerd in diverse soorten hekwerk. Zij plaatsen hekwerken voor o.a. overheidsinstellingen, gemeentes, sportverenigingen, diverse bedrijven maar ook voor particulieren.

Voor alle randzaken zoals straatwerk, snoei- en kleingraafwerkzaamheden, kunt u ook bij hen terecht. Zo zijn ze verantwoordelijk voor de levering en plaatsing van ons nieuwe hekwerk langs ons hoofdveld waaraan we de komende tijd hopelijk veel nieuwe reclameborden mogen bevestigen.

Wij zijn als vereniging trots op J&L Hekwerk als sponsor en hopen op een langdurige samenwerking!

By |2017-12-18T11:38:54+00:00september 19th, 2016|oud, Sponsornieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: