Jaarlijks sponsoruitje druk en gezellig!!!

Jaarlijks sponsoruitje druk en gezellig!!!

Er was dit jaar gekozen voor een bezoek aan de eredivisiewedstrijd AZ’67- PEC Zwolle. Na de oefenwedstrijd Valken’68 – DSO verzamelde de groep sponsors zich in het vernieuwde Sponsorhome van Valken’68 om te genieten van een uitgebreid warm buffet van Keurslager Timmers. Het stampotbuffet was de juiste opwarmer om in de stemming te komen. Het valkenbusje was door de massale belangstelling van 88 man dit jaar wederom te klein voor een comfortabele reis naar het AZ stadion in Alkmaar. Daarom toch maar gekozen voor de luxe dubbeldekker van Beuk.

De wedstrijd met een uitblinkende Vincent Janssen, geen familie van de Jansens in de bus, gaf zelfs een aantal Valken sponsors het AZ retteketet gevoel. Zeker toen na de wedstrijd Ron Vlaar verscheen in de Business ruimte. Sponsor Tom Holswilder van Koetshuis de Burcht liet zich deze kans niet ontnemen om met de oud Feyenoord speler op de gevoelige plaat te worden vastgelegd.

 

Als mede-organisator van het volgende Valken sponsor event, op zaterdag 13 augustus om 17:00 is ’t Duyfrak het toneel voor de wedstrijd tussen Oud-Feyenoord en een zogeheten Koetshuis ‘De Burcht’ Sterrenteam, genoot ook Tom van dit jaarlijks Valken sponsor event. . De gebruikelijke loterij op de terugweg was voor een aantal sponsors de kers op de taart. Sponsor Ed Vink (jr.) won een etentje voor vier personen bij Koetshuis de Burcht, Ben Zwaan een VIP kaart voor de wedstrijd van oud Feyenoord en de familie Star ging er met het gesigneerd AZ shirt vandoor. Al met al een geslaagde avond.

By |2017-10-16T22:04:23+00:00april 17th, 2016|oud, Sponsornieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: