Het waren weer fantastische Rabobank familiedagen.

Het waren weer fantastische Rabobank familiedagen.

Valken’68 kan weer terugkijken op een paar fantastische Rabobank familiedagen. Na het succes van de voorgaande jaren werd er ook dit keer weer gekozen voor een meerdaagse feestweek. De week begon op vrijdag 20 mei toen er werd afgetrapt met een Belgische bieravond. Onder leiding van een vertegenwoordiger van Heineken (waarvoor nogmaals dank Niels Slotje) werd en kennis gemaakt met veelal onbekende Belgische speciaalbieren. Onder het genot van diverse hapjes en een puntzak Belgische patat was het voor de aanwezigen bierliefhebbers een avondje genieten.

Woendagmiddag werd er voor het eerst aandacht besteed aan de jongste jeugd en dat beviel aan beide kanten erg goed. In de Peuk werd er op een groot beeldscherm een leuke film vertoond. Ruim 75 kinderen kwamen hierop af en beleefden met een pakje drinken en zakje chips een leuke middag. Middels deze weg ook dank aan de Peuk voor de medewerking aan dit evenement.

Door een te kort aan aanmeldingen kon de slagerij Timmers regionale quiz helaas geen doorgang vinden. Erg jammer voor het vele werk dat hier door de familiedagencommissie in is gestoken. In het najaar van 2016 zal de quiz nogmaals op het programma staan en dan hopen we wel op een grote opkomst. Wij danken in ieder geval slagerij Timmers voor de bereidheid tot het sponsoren van dit evenement.

Hoe anders was het met de opkomst op donderdagavond tijdens de bingo. Bijna 120 aanwezigen, voornamelijk vrouwen, probeerden een prijs in de wacht te slepen en zorgden voor een heerlijke sfeer in de kantine op ‘t Duyfrak. En prijzen waren er ook dit jaar weer in overvloed. Onze dank gaat uit naar alle betrokkenen die een prijs ter beschikking hebben gesteld voor de bingo en de loterij. Toch willen wij ook Cynthia van der Nagel en Arenda Glasbergen in het bijzonder even bedanken. Deze dames hebben ervoor gezorgd dat er deze avond zoveel prijzen gewonnen konden worden. Zonder jullie inzet kon het nooit zo’n succes worden. Top!

 

Vrijdagavond stond er een heuse clash op het programma, namelijk oud neuf tegen jong neuf. Na een leuke wedstrijd trok jong neuf aan het langste eind. Neuf is al 25 jaar lang een begrip bij Valken’68 en daarom werd het een gezellig weerzien van vele bekenden. Na de wedstrijd werd er nog even goed gefeest en gedronken in de kantine en zo werd ook dit weer een bijzonder geslaagde avond.

Zaterdagmorgen was het al vroeg weer dag, want vanaf 6 uur werd het 1e veld omgetoverd tot een waar springkussenparadijs. Ook de weergoden waren Valken’68 bijzonder goed gezind. De gehele dag was het prachtig mooi weer en zo konden de bezoekers van ’t Duyfrak genieten van tal van evenementen. Het ouder/ kind voetbal, survival, zeskamp, penaltybokaal en het optreden van de Party Brothers en Pianoman, zo maar wat activiteiten die publiek genoeg trokken deze dag. Tel daarbij op dat er voldoende werd gezorgd voor een natje en een droogje en het zal niemand verbazen dat ook deze familiedag weer bijzonder geslaagd kon worden genoemd.

Langs deze weg willen wij nogmaals iederen bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen de afgelopen familiedagen. De familiedagencommissie regelt het, maar zonder de onvoorwaardelijke steun van de vele sponsoren en vrijwilligers is het onmogelijk om het tot een succes te maken. Met elkaar hebben we het weer geflikt. Valken’68 heeft laten zien dat we één grote familie zijn. Daarom aan iedereen die betrokken is geweest bij deze editie het volgende:

Bedankt. Jullie zijn onmisbaar toppers!!!

By |2017-01-09T22:09:56+00:00juni 9th, 2016|Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: