Henk van der Nagel gekozen tot vrijwilliger van het jaar 2015

Henk van der Nagel gekozen tot vrijwilliger van het jaar 2015

Op het gezellige en druk bezochte vrijwilligersfeest eind december werd Henk van der Nagel verkozen tot vrijwilliger van het jaar bij Valken’68. Wie is Henk van der Nagel of beter gezegd wie kent hem niet. Henk is nog geen veertig, wekelijks al bijna 25 jaar op Sportpark ‘t Duyfrak te zien, en dan nu al tot vrijwilliger van het jaar gekozen bij Valken’68. Een carrière waar je u tegen zegt en je jezelf gelijk afvraagt waar moet dat eindigen? Als vijfjarig ventje kwam hij binnen, speelde meer dan 300 wedstrijden in Valken’68 1 als bikkelharde verdediger en werd ook wel als stormram gebruikt.Jaap Janssen en Henk van der Nagel

Inzet en gedrevenheid kenmerken zijn aanpak, zo ook als vrijwilliger. Het afgelopen jaar regelde hij vele zaken rond de A-selectie, o.a. het trainingskamp, daarnaast het geven van training als assistent-trainer. Ook als inspirator en organisator is hij nauw betrokken bij de succesvolle RABO familiedagen eind mei/begin juni. Daarnaast draait hij bardienst en helpt hij bij de organisatie van de thema-feesten.
Henk van der Nagel
Een druk bezet man zou je zeggen want in het dagelijks leven is hij ook nog eens eigenaar van bloemenshop Hogenboom in Leiden en exploiteert hij een aantal markten samen met zijn vrouw Cynthia. Natuurlijk heeft hij ook nog tijd om zelf een balletje te trappen of naar zijn zoon Thijs te kijken die bij Valken in de junioren speelt. Valken zit bij Henk gewoon in het bloed en gezelligheid staat voorop. Namens Valken’68 willen we jou en met name je vrouw Cynthia bedanken voor je inzet en de tijd die je gestoken hebt in onze vereniging. Om het met jouw woorden te zeggen * Laat Valken ’68 voor het overige vooral Valken ’68 blijven” en dat we daarom nog lang mogen genieten van jouw aanwezigheid op en rond het veld.

By |2017-10-16T22:04:26+00:00januari 5th, 2016|Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: