Telefoon (071) 4013214|secretariaat@valken68.nl

Introductie

Introductie2017-10-16T22:04:08+02:00

Welkom bij het Businessclub platform Veni, Vidi, Vici van V.V. Valken’68.

  • Veni: Kom en wordt lid van de meest gezellige businessclub van de Duin en Bollenstreek
  • Vidi: Ontmoet uw relaties, leg nieuwe contacten , geniet van een hapje/drankje en zie onze lokale gladiatoren strijden om de eer
  • Vici: Win. Niet alleen op het veld maar ook zakelijk

Doelstelling Businessclub platform Veni, Vidi, Vici 

Grensverleggend kan je het werk van de Romeinen noemen. In de eerste vier eeuwen van onze jaartelling lag Valkenburg aan de noordgrens van het Romeinse rijk. Deze grens wordt ook wel limes genoemd. Valkenburg (Praetorium Agrippinae) was in de romeinse tijd al een fort (castellum) waar succesvol handel werd bedreven en is dat door de eeuwen heen, oudste paardenmarkt van Nederland, gebleven. Valken’68 wil ook grensverleggend bezig zijn, maar dan op het persoonlijke  en sportieve vlak. Om dit nu en in de toekomst financieel mogelijk te maken is het platform Businessclub “Veni, Vici, Vidi” opgericht om het beleid van de vereniging in al zijn facetten te ondersteunen.

Momenteel  bestaat deze club uit ongeveer 100 bedrijven uit de Duin- en Bollenstreek, actief in uiteenlopende branches. Het lidmaatschap biedt u  uitstekende mogelijkheden om contacten te leggen en te onderhouden met (toekomstige) klanten. Treedt toe en verleg uw en onze grenzen.

Vernieuwd sponsorhome

Onder het genot van een hapje en een drankje ontmoeten de sponsoren  elkaar, voor en na de thuiswedstrijden van Valken’68, in de sfeervolle ambiance van het in 2015 geheel vernieuwde sponsorhome.  Daarnaast worden er  regelmatig business-to-business bijeenkomsten en gezellige avonden, zoals een wijnproeverij, borrels en een slotavond met de A-selectie georganiseerd. Bij het basispakket van de businessclub hoort ook het jaarlijkse bezoek aan een wedstrijd in de eredivisie. Het lidmaatschap van de businessclub is een uitstekende gelegenheid om te netwerken.

Sponsorpakketten op maat

Valken’68 biedt u sponsorpakketten op maat. Op maat want u weet het beste wat uw bedrijf en Valken’68 voor elkaar kunnen betekenen. Binnen deze pakketten kunt u een aantal middelen selecteren die het best passen om uw producten en diensten promoten, variërend van reclameborden, advertenties op beeldschermen in kantine/sponsorhome, website, presentatiegids  of programmablad tot het uitnodigen van relaties voor een complete middag uit op onze accommodatie.

Wie is Valken’68?

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68