Bericht van Jaap en Ans Janssen

Bericht van Jaap en Ans Janssen

Lieve mensen,
 
Ik wil namens mijn vrouw en kinderen iedereen heel hartelijk bedanken voor de enorme steun die wij hebben ontvangen tijdens mijn ziekte. Het was overweldigend en hartverwarmend hoe een ieder met ons mee leefde, voor mij het beste medicijn om op te knappen !
Ongelooflijk het aantal kaarten, berichtjes, bloemen en fruitmanden die onze kant opkwamen , van heel veel leden , vrijwilligers, sponsoren en mensen die mij en Valken’68 volgen.
Het is onvoorstelbaar mooi dat je in moeilijke tijden de kracht en de steun van een hele vereniging mag ontvangen en dat maakt mij zeer trots en gelukkig om voorzitter te mogen zijn van deze prachtige club.
Ik ben nu herstellende van de operatie en mag over 2 weken beginnen met revalideren en hoop dan na 3/4 maanden weer de oude te zijn. Ik heb nog een lange weg te gaan maar het komt goed !
Wij willen een ieder hele fijne feestdagen toewensen en een voorspoedig en gezond 2019 ❤️
 
Nogmaals dank en vriendelijke groeten,
Jaap en Ans Janssen
By |2018-12-22T18:32:23+00:00december 22nd, 2018|Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: