Belgische bieravond

Belgische bieravond

Op vrijdagavond 20 mei vindt er in het kader van de familiedagen 2016 een heuse Belgische bieravond plaats in de kantine van Valken’68. Anders dan voorgaande jaren wordt er deze keer geen wedstrijd gehouden, dus geen bier drinken in een bepaalde tijd met allerlei regels. Nee gewoon ouderwets gezellig een biertje doen onder elkaar in een ontspannen sfeer.

Onder leiding van een heuse kenner, namelijk een vertegenwoordiger van Heineken Nederland, zal er tijdens deze avond een mooi assortiment van Belgische speciaal bieren worden voorgeschoteld. Bij elk biertje zal door deze kenner een leuk informatief praatje worden gehouden. Op deze manier wordt het proeven en kennismaken van deze bijzondere bieren helemaal een feest. Gedurende de avond zullen er diverse hapjes worden geserveerd en natuurlijk mag de puntzak met Belgische frieten deze avond niet ontbreken. Kortom een avond die je als bierliefhebber niet mag missen.

Deze avond kan worden aangeboden voor slechts 20 euro en de minimale leeftijd tot deelname is 18 jaar. In verband met inkoop van Heineken Nederland is opgave van te voren zeer gewenst. Twijfel dus niet en geef je nu op voor een gezellige avond voor heerlijke Belgische speciaal bieren.

Aanvang 20:00 (inloop vanaf 19:30 uur) en sluiting 00:30 uur.

Opgave kan vanaf nu bij leden van de familiedagencommissie of via het volgende emailadres: familiedagenv68@outlook.com

By |2017-01-09T23:14:01+00:00april 29th, 2016|Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: