Aanstaande dinsdag 24 mei, 19.30 uur, Valken’68-BVCB op sportpark ‘t Duyfrak. Erop of eronder!!!

Aanstaande dinsdag 24 mei, 19.30 uur, Valken’68-BVCB op sportpark ‘t Duyfrak. Erop of eronder!!!

Omdat CSW, na het verlies tegen Valken’68 eerder deze week, de tweede wedstrijd tegen WV-HEDW afgelopen zaterdag met 3-1 verloor is CSW rechtstreeks gedegradeerd. Valken’68 speelt daarom dinsdagavond thuis de eerste wedstrijd tegen BVCB (Bergschenhoekse Voetbal Club Bergschenhoek) in de reguliere nacompetitie om een plaats in de eerste klasse. Voor Valken betekent dat niet degraderen, voor BCVB betekent het promoveren.

De zaterdag er op volgend staat de uitwedstrijd tegen BVCB gepland. De winnaar gaat door naar de volgende ronde in de reeks van promotie/degradatie duels.

BVCB is een voetbalvereniging uit Bergschenhoek, gemeente Lansingerland. Het eerste elftal van de club komt dit seizoen 2015/2016 uit in de tweede klasse zaterdag in district West II. Dat was in het seizoen 2014/2015 ook al het geval , maar de vier jaar ervoor speelde BVCB al in de eerste klasse.

BVCB eindigde deze competitie 2E achter AV Feyenoord en voor Piershil en DCV (deze teams zou Valken in de finale nog kunnen tegenkomen als Valken alles wint). AV Feyenoord werd met een ruim aantal punten verschil kampioen in klasse 2E en BVCB leek al vroeg onbedreigd tweede te worden. Dit was voor BVCB trainer Melvin Boel waarschijnlijk de reden om een aantal basisspelers gedurende de laatste periode te sparen, steeds een andere basisformatie, met als gevolg een wat minder resultaat dan in de eerste twee periodes van de competitie. Valken kan dus een BVCB op volle oorlogssterkte verwachten. Wat Valken betreft was het de afgelopen wedstrijden ook een steeds wisselende basisformatie. Dit was echter niet uit luxe. Geblesseerden, geschorsten en vakantieperikelen speelde de trainers Arie van Duijn en Jaco van Staalduinen parte. Voor dinsdag zitter er nog wel een aantal spelers in de ziekenboeg, maar er is niemand meer geschorst. Een ietwat ruimere selectie om uit te kiezen dus. Gegeven de knappe 1-3 winst op CSW uit afgelopen dinsdag lijkt Valken net op tijd weer op stoom te komen voor de laatste loodjes van het seizoen. Kom dinsdagavond naar ‘t Duyfrak en moedig Valken aan. Ze hebben uw steun nodig om dit seizoen toch nog tot een succesvol einde te brengen!!!

By |2017-01-09T22:15:16+00:00mei 21st, 2016|Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: