4 jeugdspelers stromen door naar de selectie

4 jeugdspelers stromen door naar de selectie

Met trots kunnen wij melden dat maar liefst 4 jeugdspelers komend seizoen de overstap naar de selectie van Arie van Duijn en Jaco van Staalduinen maken. Door de grote successen die de afgelopen jaren door zowel het 1e als het 2e elftal zijn behaald, werd het voor jeugdspelers steeds moeilijker om de stap naar de selectie te maken. Des te knapper is het dat nu zowel Jari de Vries, Tom Dijkhuizen, Stephan de Mooij als Rody Redel deze stap gaan maken, waarbij Rody Redel volgend jaar nog steeds jeugdspeler is én inmiddels al zijn debuut heeft gemaakt in Valken 1. Om iedereen die Valken ’68 een warm hart toedraagt alvast kennis te laten maken met onze talenten, hieronder een korte introductie:

Jari de Vries

Mijn naam is Jari de Vries. Ik ben 18 jaar oud , volg de opleiding ‘verpleegkunde’ op het ROC Mondriaan in Leiden en ik speel als laatste man in de A1 van Valken ‘68. Vanaf mijn 4e jaar voetbal ik bij de Valken en ging ik ook bij vrijwel iedere thuiswedstrijd van Valken 1 kijken. Ik ben erg blij om vanaf volgend seizoen deel uit te mogen maken van de selectie en zal ook mijn uiterste best doen om te laten zien wat ik kan.

 

Rody Redel

Mijn naam is Rody Redel en ik ben 17 jaar. Ik ben een linksbenige middenvelder die ook goed op de linksback positie uit de voeten kan. Ik heb gespeeld bij Lugdunum, UVS en sinds de B-tjes voetbal ik bij de Valken. Ik heb mijn debuut in Valken’68 1 inmiddels al gemaakt en doe regelmatig mee met het 2e. Ik zal komende tijd nog een hoop gaan leren op voetbalgebied van de selectie van de Valken maar mijn keus is gemaakt. Volgend jaar als 2e-jaars A doorstromen naar de selectie, zo’n kans op 17-jarige leeftijd pak ik met beide benen aan.

Stephan de Mooij

Ik ben Stephan de Mooij, 18 jaar en ik kom uit Valkenburg. Ik volg op het moment de opleiding Business Studies aan de hogeschool InHolland in Den Haag. Ik heb in de jeugd van Quick Boys de F’s tot en met de B’s doorlopen, waarna ik als tweedejaars B naar Valken ben gekomen. Op het moment speel ik in de A1, op de mid-mid positie. Ik vind het leuk om in de selectie te gaan spelen, omdat het niveau veel hoger ligt en ik zal moeten wennen aan het seniorenvoetbal. Het lijkt mij een leuke uitdaging die ik graag aanga.

Tom Dijkhuizen

Ik ben Tom Dijkhuizen. Ik ben 18 jaar en zit in 6 vwo. Volgend jaar wil ik graag Geneeskunde doen aan de Universiteit Leiden. Ik wil ook graag nog blijven voetballen, zo lang mogelijk en zo hoog mogelijk. Mijn positie is centraal achterin of rechtsback. Ik wil graag de A-selectie halen en ooit een basisplek te halen bij de club waar ik altijd al gevoetbald heb. Met hard werken denk ik dat dit kan lukken.

Namens Valken’68 willen wij Tom, Stephan, Rody en Jari heel veel succes wensen komend seizoen.

By |2017-09-01T15:26:44+00:00april 22nd, 2016|oud, Valken 68 1|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: